Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Goller futbolu güzelleştiriyor. Bunu da en iyi uygulayan takım Kasımpaşa.

        Kasımpaşa forvetsiz oynuyor. Adem, Tunay ve Koita’nın sakatlığı ciddi bir sorun. Buna rağmen Kemal Özdeş Hoca arayışlarını sürdürüyor. Elindeki kadrodan en üst düzeyde yararlanmaya çalışıyor. Son bölümde genç oyunculara şans verdi. Kasımpaşa, 3 önemli gol ayağından yoksun olmasına karşın dün 4 gol atmayı başardı.

        Karşılaşmaya her iki takım da iyi futbol mantığıyla çıkmışlardı. Orta alanda pas trafiğini en üst düzeyde yapmaya çalıştılar. Pozisyon hazırlığı, oyunu yanlara açma, orta düşüncesi ve şut çabaları ortaya zevkli bir mücadele çıkmasına neden oldu. İlk yarıda her iki takımın yakaladığı pozisyonlar vardı.

        Maçın kırılma anı penaltı golü ve kırmızı kart oldu. Rizespor ikinci yarı 10 kişi kalınca, Kasımpaşa daha çok rakip alanda topla buluştu. Ne var ki, birçok fırsatı cömertçe harcadılar. Batuhan yıldızlaşacağı bir maçı kötü değerlendirdi. Tarihi bir farkı kaçırdılar. Rizespor tüm riskleri göze alarak golü düşündü. Bu nedenle savunma güvenliğini de tamamen bıraktılar. Hikmet Karaman, Kweuke’yi erken çıkardı. 10 kişi kalan takımın en önemli adamıydı. Ciddi gol fırsatları yakaladılar. Kweuke sahada olsaydı bu pozisyonları arkadaşlarına oranla daha rahat kullanabilirdi. Rizespor bu yenilgiyle ligde kalma adına büyük bir umutsuzluğa düştü. Arka arkaya gelen goller izleyenleri mutlu kıldı.

        CASTRO TAM BİR LİDER

        Oyuna sağda başladı. Sonra ortaya geldi. Takımın en çalışkanıydı. Oyunu yönlendirdi. Hatasız oynadı.

        TURGUT SANTRFOR DEĞİL

        Adem’in yokluğunda forvetin ortasında görev alan Turgut Doğan Şahin bu şansını iyi kullanamadı. Daha çok kenarlarda oynamaya alışık Turgut Doğan, yakaladıkları fırsatları değerlendirse aranan golcü olabilirdi.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar