Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe ilk maçı 3-0 kazanmıştı. Oldukça rahat bir karşılaşmaydı Sarı-Lacivertliler adına. Rakip Kayserispor’un aklı kupanın çok dışında. Dertleri büyük. Kupa artık bir formalite maçı niteliğinde. Zoraki gelmişler İstanbul’a. Kazanma umutları yok gibiydi. Düşünceleri, amaçları ligde kalabilmek...

        F.Bahçe ise şampiyonluğu bir başka bahara bırakmış. Tek hedefleri kupayı alabilmek. İlk maçı farklı kazanmanın rahatlığı okunuyor yüzlerinden. Her şeye karşın, iyi bir futbol oynamak, goller atmak istiyorlardı.

        Karşılaşmanın ilk yarısında hatasız oynadılar diyebiliriz. Topun ve oyunun hakimiydiler. Pas trafiği iyiydi. Takım olarak koştular. Kaybedilen toplarda savunmada çoğaldılar. Rakibe alan bırakmadılar, yardımlaştılar. İleri ve geri çok adamla hareketlendiler. Sahanın her yerinde üstünlüklerini kabul ettirdiler. Kenarlarda İsmail ve Şener’i iyi kullandılar. Rakibi bunaltacak kadar atağa çıktılar.

        İlk 45 dakikada atılan 2 gol; bu beceri, istek ve çabanın sonucuydu. Aatif’ın kendi yarattığı pozisyonda attığı gol kelimenin tam anlamıyla harikaydı.

        Maça iyi başlayan, bir de gol atan Aatif, ileri oynadığında çok etkili. Fakat çoğunlukla yana ve geriye oynaması takımının hücum şansını bir anda yok ediyor. Sanıyoruz, bu nedenle ikinci yarı yerini Volkan Şen’e bıraktı.

        İki golden sonra oyun disiplininden kopan Sarı- Lacivertliler, rakibine daha fazla şans ve pozisyon verdi. İlk yarı bir kez F.Bahçe ceza sahasına girebilen Kayseri son bölümde bu sayıyı çoğalttı.

        Volkan Şen’e ayrı bir paragraf açmalıyız. Geçen hafta, oyuna girdikten 10 dakika sonra kenara alınması oyuncuda olduğu kadar seyircide de şaşkınlık yaratmıştı. Volkan, dün akşam oyunun ikinci yarısında sahadaydı. Sanki kendini yeniden ispat etmek istercesine büyük bir istekle oyuna asıldı. Lens ve Sow’a iki net gol pozisyonu hazırladı. Sonuncusunda müthiş bir vuruşla takımının 3. golünü ağlara gönderdi. Bir yıl sonra da olsa golünü attı. Moral ve özgüven kazanması açısından sınavı geçti.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar