Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aaaa artık yeter.

        Futbolcu “ben kafaya oynuyorum” diyor...

        Göztepe kurmayları “bu yıl ligde kalalım yeter” diyor. Bu nasıl bir çelişki...

        Yahu bu takım son yılların en mucize takımı. Gelene vuruyor, gidene vuruyor. Alın işte.. Malatya’yı Malatya’da yenmek, İstanbul’da üç büyükleri yenmekten daha zorken, Göztepe bunu yapabiliyor. O zaman sizin zirve iddianız niye olmasın ki?..

        Muhteşem bir taraftarınız var.. Çok paralı ve çok sevdalı bir başkanınız var. Yeni kurulmuş olmasına rağmen mucize bir yeni futbolcu kadronuz var. Ve bu mucizeyi yaratan gencecik bir teknik direktörünüz var...

        O zaman beyler, bizim İzmirliler olarak dimdik duruş hasretimizi “üç senemiz var, beş senemiz var“ teraneleriyle dindiremezsiniz.. Hazır böyle bir takım yakalamışken “Ben kafaya oynuyorum” deyin.

        Olmazsa da olmaz. Kimseler de sizi ayıplamaz. Bir daha böyle güzel bir kadro yakalayamaya bilirsiniz.

        Artık herkes biliyor ki bu Göztepe için rakip, yer, zaman fark etmiyor. Tutturdukları oyun kurguları, adam eksiklerine rağmen değişmiyor. Giren, çıkanı, olmayanı aratmıyor. Görevini ayın ciddiyetle, aynı başarıyla sürdürüyor.

        Biraz Gihilas tökezliyor, o kadar.

        O da oynayarak, kalitesini tutturacaktır. Jahovic’i az gördük, ama aslında verilen görev sadece gol atmak olmadığı için böyle görünüyor, ama en az iki adam kilitliyor ileride. Gol attı mı da tadından yenmiyor.

        Kosanovic’i gördünüz değil mi. Duran top ustası maşallah. Yerinde de iyi. Şu Gouffran bir gol atsa, şeytanın bacağını kırsa, arkası gelecek de. Şanssız adam.

        Neyse, her zaman dediğim gibi.

        Yürü be Göztepe.. Kim tutar seni..

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar