Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR

        Akhisarspor, Beşiktaş’la berabere kaldı, 3 puan hasretini 4 maça çıkardı. Bir düşüş var mı?

        Akhisar’ın düşüşünden bahsetmek mümkün değil. Beşiktaş’tan bir puan almak önemli.

        Şimdi herkes “Beşiktaş tek kale oynadı” diyor. Aslında Beşiktaş’ı Allah korudu. Akhisar öyle bir kurgu mükemmeliyeti içindeydi ki İstanbul’da Beşiktaş’ı yenmesi işten bile değildi.

        Farklı düşünenler özetleri bir kez daha izleyip Beşiktaş’ın kurtulduğuna dua etsin.

        GÖZTEPE

        Göztepe, Bursaspor’la deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Bunu iyi sonuç olarak görür müsünüz?

        Göztepe’nin bugüne kadarki çıkışını tesadüfe bağlıyordum. Ama Bursa’da anladım ki Göztepe bu ligin final takımı. Bursa’da Bursaspor’u yenmek üzereydi. Bu öyle az-buz bir görüntü değil. Göztepe Bursa’yı Bursa’da yenmekten beter ediyorsa, kalan maçlar için hiç endişem yok. Göztepe’nin bundan sonra alacağı olağanüstü sonuçlara kimse şaşırmasın. Göztepe gümbür gümbür geliyor.

        ALTINORDU

        Altınordu’nun Giresun karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen aldığı 3-3’lük sonuca ne dersiniz?

        Altınordu çok genç bir takım öne geçtikten sonra telaş etmesi normal. Ama o kadar güzel bir kurgusu var ki eğer mağlup olsaydı, “İşte Altınordu fikriyası bu kadarmış” deyip sevinenleri duyar gibiyim. Altınordu Giresun’a mağlup bile olsaydı misyonundan vazgeçmezdi biliyorum. Doğrusu da o. Altınordu Türkiye’nin Altınordu’su.

        ALTAY

        Altay, KSK derbisini kazandı, zirve takibini sürdürdü. İbrahim Akın da kadroya döndü. Yorumunuz?

        Ben en çok Altay taraftarının bu işe kilitlendiğine sevindim. Tribünde inanılmaz bir Altay şovu yaptılar. İbrahim Akın, Altay gibi büyük bir camia için aslında uvertür. Altay’a yüzlerce İbrahim Akın geldi, geçti. Ama ben İbrahim’in bu yıl Altay şampiyonluğu için büyük katkı koyacağına inananlardanım. Altay’ın Murat’ın attığı ikinci golünde İbrahim’in inanılmaz bir asisti var.

        Gören gözler bunu gördüler. O zaman İbrahim bu sene için Altay’a illaki lazım. Benim derdim İbrahim değil, Altay’ın olması gereken yere dönmesi.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar