Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Altay’a çok güveniyordunuz, sizi mahcup etmediler ve 2. Lig’e çıktılar, yorumunuz?

        Ben açık ara bekliyordum ama son anda çıktı. İbrahim Akın’ın takıma katkısı bence çok önemliydi. Başkan da yeni bir soluk olarak Altay camiasının tarihine geçti. Biraz zor oldu ama iyi oldu neticede. Altay seyirci patlaması yaptı, umarım eskiden olduğu Büyük Altay günlerine döner. Camia moral de buldu. Büyük destek göreceklerini tahmin ediyorum.

        GÖZTEPE

        - Göztepe, Samsunspor’u yenerken Play-Off için de umut verdi, değil mi?

        Yılmaz Vural’ın dokunuşu biraz geç oldu, ben daha erken bekliyordum. Moral bularak iyi oynadılar. Göztepe’den çok umutluyum. Çünkü baştan beri söylüyorum bu ligin en güçlü kadrosu Göztepe’de. Ama bir türlü denge bulamamıştı. Bence artık bundan sonrası daha iyi olacaktır. Play-Off’a kaldığında umuyorum ki büyük seyirci desteğiyle çıkacaktır. Rakip kim olursa olsun.

        ALTINORDU

        - Ümraniye’yi yenerek ilk 6 umudunu koruyan Altınordu alkışı hak ediyor, sizce?

        Yüzde yüz hak ediyor. Altınordu camiası bu takıma sahip çıkmalı. Seyircisi artmalı. Bence Altınordu’nun tek eksiği seyircisi. Yoksa hocası da başkanı da çok başarılı. Son hafta öncesi tuhaf bir matematik var. Eğer Play-Off’a kalırsa Altınordu sür garanti çıkar.

        Eğer Göztepe’yle ikisi birden kalırsa zaten final oynarlar...

        MANİSA

        - Manisaspor ligde kalışını ilan etti, gelecek sezon için neler yapılmalı, görüşünüz?

        Sait Karafırtınalar ile devam etmesi bir kere şart. Karafırtınalar’ın büyük başarısı söz konusu. Sait’le anlaşsın rotayı çizsin derim... Başka da bir seçenekleri yok bence. İkinci yarı gelen oyuncular da büyük katkı sağladı. Planlama hatalardan ders alınarak yapılmalı.

        AKHİSAR

        - Akhisar son 4 maçını kazandı, takımdaki bu müthiş değişimin sebebi nedir?

        Okan Buruk’un Göztepe’deki başarısız grafiği üzerine yakalanan bu çıkış herkesi şaşırttı. Takım gol yollarında çok özgür oynuyor ve farklı galibiyetler alıyor. Oyuncuların rahatlığı gözle görülüyor. Bence başarının en önemli şifresi bu.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar