Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Akhisar’da Tolunay Kafkas ayrıldı, değişiklik gerekli miydi?

        Bence gereksizdi ancak Hamza Hamzaoğlu gelecekse Akhisar yeniden havaya girer. Rodallega gittikten sonra Tolunay hoca özgüven kaybı yaşadı. Sırf kendi yaşamadı, belli etmek istemiyor olmasına rağmen futbolcular onda bu kokuyu aldı. O zaman çöküş başladı. Şimdi bu yazdığım yanlış anlaşılabilir hatta belki doğru bile olmaz ama madem Tolunay gitti, Hamza gelmeli.. Yuvasına dönerken gereken fedakarlığı hiç düşünmeden yapacaktır.. Hayırlısı!..

        GÖZTEPE

        - Göztepe Eskişehir’de dağıldı, Buruk istifa etti. Gitmeli miydi?

        “Daha geçen hafta söyledim. Okumamış olanlar için tekrar edeyim. Gitmek kaçmak demek olur diye.. Öyle yağma yok. Bu enkazı anca sen kaldırırsın. Kadroyu senden iyi tanıyan da yok... Üstelik her şeye rağmen başkan Sepil sana sahip çıkıyor. Maç sonunda televizyon konuşman da muhteşemdi. Bu olağan üstü taraftardan utanıyorum dedin. Ağlamaklıydın... Bu sahneyi izleyen taraflı tarafsız herkes kahroldu.” diye yazmıştım Okan Buruk’un istifa haberi gelmeden önce. Bırakmış, daha önce bırakmak istemiş.

        Az şey söylemiş özetle.. Yine ısrar ediyorum, “Gitmek kaçmaktır” diye. Senin için üzüldüm Okan..

        BALIKESİR

        - Balıkesir, Mersin önünde 3-0’dan 3-3’u yakaladı, buna sevinmeli mi?

        Elbette sevinmeli. Kahrolan biri varsa o da Levent Eriş’tir. Mersin takımını taş gibi yapmış. Ölüyü diriltmiş... Balıkesir bu en bela takımı bence en az hasarla atlattı.. Balıkesir’in gol sıkıntısı olmaz. Defans problemli. Onu çözmek Can hoca için daha kolay olmalı. Ben gol gücünden ötürü Balıkesir’i favoriler için de görüyorum.

        ALTAY

        - Altay-Kocaelispor beraberliği lidere yaradı, bundan sonra ne olur?

        Altay’ın bu ligde berabere bile kalmasını içime sindiremiyorum. Berabere kaldı. O yüzden yorum yok! Bunu Altay’a gaz vermek için söylemiyorum haaa.! O camianın aristokrat asaletini bildiğimden söylüyorum

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar