Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor’da futbolu şiir gibi oynuyor Burak Yılmaz. Nerede duracağını, nereye koşu yapaca- ğını, takım arkadaşlarına hangi noktada sahip çıkacağını önceden tespit eden Burak, tüm bu özelliklerini Alanyaspor maçında tek tek sergilerken, bir asist ve iki gol birden yaparak büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Fakat yetmiyor, tek başına ancak bu kadar yapabiliyor Burak. Gerisi sadece izliyor.

        Burak Yılmaz’ın Alanya maçında attığı goller arkadaşları- na örnek olsun diyelim. Kucka’ya attırdığı golde öyle akıl dolu bir pas attı ki, gol olmaması imkansızdı. Burak’ın attığı ilk gol, topu döverek rakibinden sökmesiyle başladı, sonrası süper temiz bir vuruş... Yetmiyormuş gibi bir de penaltı yaptırdı, yine temiz bir vuruş ve top ağlarda... Tribünleri coşturan adamdı dün akşam Burak Yılmaz. Yazmakla bitmiyor ki Burak’ı.. Bir ara gözüm ona çarptı, attığı ikinci golde orta sahadan kaleci Esteban’a ellerini havaya kaldırarak ‘Gol senin için’ der gibiydi. Esteban da elini kalbinin üzerine koyarak selamı aldı. Hep diyorum ‘Burak Yılmaz gol demek’ diye, yanıltmıyor beni. Burak daha ne yapsın değil mi? Çıkıp 10 gol birden atıp maçı tek başına mı kazandırsın!

        Neyse, Kucka’dan bahsedelim. İlk yarı müthiş oynadı. Attığı golden çok o büyük cüssesiyle ters takla atması gündem olmalı aslında. Yanındaki Sosa ile birlikte güzel bir ikili olma yolunda ilerliyorlar. Abdülkadir sahanın en genç ismi ve en kısa boylusuydu. Ama yetenekleri boyundan büyük. Öyle koşular yaptı ki, bir ara defanstan top çıkarttığını bile gördüm. Lucescu hoca bence artık Abdülkadir’i değerlendirmeye almalı. Ben Esteban’a takıldım. Çok dalgın oynadı. Love’un şutunu bacak arasından yemesi çok şaşırttı beni, galiba bir sorunu var. Onur’un yokluğunda Esteban güven vermeli, eğer ben bu takı- mın oyuncusuyum diyecekse tabii ki... O yediği talihsiz gol sonrası da Yanal da ikinci yarıya genç kaleci Uğurcan Çakır ile başladı. Fakat Uğurcan, Fernandes’ten çok kötü bir gol yedi. Yakışmadı...

        Sahanın berbatları Durica ve Mas’ın birlikte yaptırdığı penaltı Trabzonspor’a pahalıya mâl oldu ve 3-3’lük şok geldi. Sonrasında bir şok daha, bir penaltı daha... Love’u tebrik ediyorum, Alanyaspor’u tebrik ediyorum...

        3-0’DAN VERİLMEZ

        Ben onu bunu bilmem, Trabzonspor 3-0 galip durumdayken 4-3 yenilmez. İlk yarıda harika oynayacaksınız, coşturacaksınız, sonra da 4-3 mağlup olacaksınız. Bunun hesabını birileri vermeli.

        BEŞİKTAŞ'I YENEMEZ

        Ligimizin en kaliteli takımı kuş- kusuz ki Beşiktaş... Trabzonspor, Alanyaspor’a kendi evinde 4-3 mağlup olunca moral ve motivasyonu tamamen bozuldu. Beşiktaş’a karşı şansı var mı, ben çok zor diyorum.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar