Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatih hoca neden Eren’i tercih etti, bilemiyorum. Muhtemelen geçen hafta boş kaleye iki gol attı diye ya da Gomis’in tam olarak geçmeyen bir sakatlığı var. Yoksa hocanın bu tercihi yapması mümkün değil. Çünkü Gomis ile Eren arasında o kadar fark var ki, burada o farkı tartışmak futbol adına acı verici bir durum olur. Kısacası Gomis bu takımın vazgeçilmezi olmalı.

        90 dakikaya baktığınız zaman oyun tamamen ortada bir oyun. Her iki tarafa da giden gelen bir oyun. Ancak Galatasaray’da Tolga ile Rodrigues’in kalitesi, oyunu ve üç puanı getirdi.

        Denayer ilk 13 dakikada çok kritik üç top kesti ama sonra çok hata yaptı. Feghouli ilk golde fırsatçılığını konuşturdu, ikinci golde de aklını. Ama sürekliliği yoktu bölük pörçük oynadı.

        Şu anda Galatasaray’ın tüm oyun gücü Rodrigues’in üstüne yıkılmış halde. O yüzden Yeşil Burun Adalı futbolcu artık rakiplerin hedefi haline gelecek. Çünkü şu anda Galatasaray’ın tek silahı. Onun dışında skora etki yapacak ve golcüleri çalıştıracak ve pozisyona sokacak oyuncu yok gibi.

        Gelelim orta alana. Bir kere Ndiaye kesinlikle büyük eksiklik. Fernando gelse bile bu eksiklik çok hissedilecek. Galatasaray bu oyuncunun yerine aynı kalitede oyuncu alamayacağına göre bu eksiklik umarım sezon sonu hedeflerine yansımaz. Ama şu var. Mali açıdan bu kadar kötü bir durum varsa Ndiaye’yi satmak doğru bir karar olabilir. Hocanın bu konuda sıkıntıları olduğu belli. Çünkü Terim maç öncesi kadroyu yazarken önce Rodrigues’i, ardından Ndiaye’yi ve Muslera’yı yazıyor. Haklı da. Çünkü ne Selçuk ne Belhanda ne de bir başkası bu açığı kapatamaz. Tolga dün iyi oynadı ama bir sonraki maçta iyi oynayacağının garantisi yok. Dün ligin en zayıf takımı ile oynadılar. İkinci yarı fark daha da açılabilirdi. Ama sanki tuz ya da şeker eksik. Yani bu görüntüsü ile Galatasaray sezon sonu şampiyonluk için hiç de yeterli bir görüntü vermedi.

        GOMİS

        Belli ki keyfi yok. Ama adam profesyonel, çıkıp çatır çatır oynuyor. Hırsını koruyor. Saygıyı da hak ediyor.

        ÖZBEK YÖNETİMİ

        Hoca söyledi. Futbolcular dört aydır para alamıyormuş. Bu tabii ki yeni yönetimin değil, eski yönetimin suçu. Dua etsinler futbolculara. Yabancılar iyi niyetli olmasa bedava istedikleri yere giderlerdi. Koskoca kulübün düşürüldüğü duruma bak.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar