Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artık “suyu ısındı” sözü biraz geride kaldı.

        Şu anda Tudor’un hali harap!

        Fokur fokur kaynama seviyesinde.

        Ama kendi kaşındı.

        Her kim Tudor’un bu takımda kalmasını istiyorsa kesinlikle Galatasaray’ın bu sene kötülüğünü istiyordur!

        Şimdi bakıyorsun, kaybettiğin hemen hemen bütün maçlarda üçlü savunma oynamışsın. Peki hal böyleyken niye üçlü savunma ile maça çıkıyorsun?

        Kaleciden başlayıp sayın; herkes formsuz. Bu kadar formsuzluğun suçu Tudor’dan başka kimde olabilir?

        Bu Maicon’un hali nedir? Bu Denayer hala neden oynuyor? Belhanda ne iş yapar? N’Diaye neden bir maç çok iyi, ertesi maç dökülüyor? Neden sürekli duran toptan gol yeniliyor? Neden Gomis ileride hep yalnız kalıyor? Takım hücumda neden çoğalmıyor? Takım hala neden organize olamıyor? Neden bir sistem yok? Neden istikrar yok? Sezonun ilk haftalarında oynanan kaos futbolu işe yaramış, futbol kavgası ile o kadar puan toplanmıştı. Niye bu sistemden vazgeçildi? Takımın lideri kim ya da takımın neden bir lideri yok? Rakip takımlar neden incelenmiyor? Yardımcı hoca ne iş yapar? Kadro mühendisliği konusunda neden sıkıntılar var? Ve kafamda bunun gibi yüzlerce sorular...

        Ne yazık ki koskoca Galatasaray’da Florya’da bunların hesabını sorabilecek bir kişi bile yok! Kamyon yokuş aşağıya gidiyor ama kimsenin umurunda değil. Gerçekler bas bas bağırırken herkes bir hayal dünyasında yaşıyor.

        Şimdi maça bakıyorsunuz, ilk gol 6 kişinin arasında oluyor. İkinci gol kornerden, ceza alanı içinde 8 Galatasaraylı, 4 Malatyasporlu olmasına rağmen geliyor. Maicon, Boutaib’e top gelirken onunla yan yana, gol vuruşunu yaparken ise rakibinden dört metre geride kalıyor. Yahu arkadaş hiç mi duran top çalışma yapılmıyor bu takımda!

        Sürekli afra tafra.

        Herkes düşman! Birisi eleştirdin mi Florya’ya alma ya da kulüp üyesiyse doğru disiplin kuruluna. Bir boy aynası yok. Baksa görecek. Doğru hiçbir yeri yok. Örnek dün. Tudor kendini eleştireceğine yine sağa sola sallıyor. Ve giderek terbiye sınırlarını aşmaya başlayarak, alay ederek. Kesin bir son yazmak istiyorum: “Artık Tudor ile devam etmek bir intihardır”

        Bir iki satır da futbolculara... Hadi hocanız yetersiz. O kadar tecrübeli adamlarsınız. Ne zaman taşın altına elinizi koymayı düşünüyorsunuz?

        EROL BULUT

        Malatya’ya geldiğinden beri takip ediyorum. Enteresan bir hoca. Takımını iyi organize ediyor. En önemlisi gelecek için ışık veriyor. Artık eskilerden bıktık Erol hocam, lütfen devam et.

        ELHANDA-MAİCON

        Bu arkadaşlar ne yapar, merak ediyorum. Bu kadar paraya yazık. Galatasaray altyapısından gelen Sadık’ı görünce Maicon’a verilen paraya daha çok acıdım.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar