Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tamam çok kötüyüz.

        Hatta kötünün kötüsü.

        Oraya geleceğiz.

        Ama bu kadar kötü olmamız İspanyol hakemleri hiç ilgilendirmez.

        İlk gol net ofsayt.

        İkinci golün ortası açık bir şekilde dışarıdan çevrildi.

        İkinci yarıda Cengiz’in penaltısı verilmedi.

        Üst düzey bir maçta bu nasıl hakemlik! Hem de İspanyol hakem. Hem de Borbalan. Rezillikte birinci. Tam bir skandal, Adam resmen tetikçilik yaptı. TFF kesinlikle bu maçın hakemi için UEFA’da devreye girmeli.

        Gelelim bize.

        Tamam futbolumuz zaten yok. Peki ruhumuz nerede?

        Biz o ruhla nerelerden dönmüş bir takımız. Ben son yıllarda bu kadar acemi, bu kadar isteksiz, bu kadar beceriksiz bir Milli Takım görmemiştim.

        Lucescu’ya elbette geleceğim. Ama önce şunu belirtmek istiyorum. Son iki yıldır her türlü rezilliği yaşayan ve yaşatan bir Milli Takım’ın papaz kadrosu hala bu kadrodaysa bu sonuçlara şaşırmamak lazım.

        Lucescu’ya ilk maçta yüklenmek ayıp olur. Ama şu var. Lucescu tecrübesinde bir hocanın bu ülkenin en nefret ettiği futbol tarzını benimsemesi benim gerçekten moralimi bozdu. Önce gol yememe, oyunu kontrol etme, topu döndürme, rakibi durdurma, dikine gitmeme yaratıcı oyuncuları görmemezlikten gelme nasıl bir hastalıktır arkadaş. Olmuyor işte.

        Yine de diyorum ki Hırvatistan maçında daha farklı bir Türkiye bekliyorum. Bu ülkede biz nelere sabrettik. Lucescu’ya mı etmeyeceğiz?

        Bu maçta tanıyamadığım oyuncular vardı. Örneğin Cengiz. Yahu arkadaş bir topa dokun. Ya Hakan Çalhanoğlu. Senin menajerini tebrik etmek lazım. Milan’da nasıl oynayacak gerçekten merak ediyorum. Bir kere de Milli Takım’a ağırlığını koy.

        İzlanda kaybettikten sonra umutlar zirve yapmıştı. Ama bu kadar kötüsünü hiç beklemiyordum. En azından bir beraberlik bile bize iyi gelirdi. Şimdi her şey zora girdi. Ukrayna iyi oynadı ama hakem katkısını unutmamak lazım.

        Kısacası futbolumuz tam bir batak içerisinde. Bir yenilik bir devrim lazım. Nasıl olacak gerçekten bilmiyorum. Ama böyle gitmez. Bu TFF ile hiç gitmez.

        **************

        EMRE BELÖZOĞLU

        Takımda çok genç oyuncu vardı. Ama bir tanesi bile Emre Belözoğlu’nun isteğine, hırsına yaklaşamadı. Keşke 10 yaş daha genç olsaydı.

        **************

        F.BAHÇELİ TARAFTARLAR

        Tüm Türkiye dünkü maçtan sonra Fenerbahçeli taraftarların neler çektiğini çok iyi anladı. Başta Şener olmak üzere Ozan, Mehmet ve İsmail. Özgüven eksikliği adamların ciğerlerine işlemiş. Gerçekten yazık.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar