Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa maçında ‘beşlik’ yapınca herkes her şeyin düzeldiğini düşündü.

        Ama Bursa’nın ligin en kötü takımlarından birisi olduğunu, Kasımpaşa’nın da bu ligin en iyi takımlarından birisi olduğunu hesaba katmadan...

        Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor karşısında sadece tek bir puan alabilmiş Galatasaray. Yani iyi top yapan, kendisinden iyi oynayan, takım oyununu iyi sergileyen, diri, etkili adamlarını iyi durduran, yaratıcılarını bitiren rakiplere karşı hiçbir şekilde direnememiş.

        Ve dün, konsantre olduğu zaman tüm bunların en iyisini yapan bir Kasımpaşa vardı. O kadar iyi oynadılar ki, nefes aldırmadılar Galatasaray’a. Pavelka, Sadiku, Abdullah ve Castro gibi çok koşan, mücadele eden, maçı hiç bırakmayan bir orta alan ile giderek daha da ustalaşan ama gecenin en şanssız oyuncusu olan Adem Büyük karşısında; çim biçme makinesi gibi oynayan bir Tolga, etliye sütlüye karışmayan bir Sneijder ve tek başına kalan bir Selçuk’tan oluşan Galatasaray orta alanı ile kağıttan kule olan savunmanın şansı gerçekten sıfırdı.

        Ben Tudor’un, özellikle dünkü Bruma kararından sonra, Galatasaray’daki ömrünün çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Yani kariyer tabanı yaptı! Kemal Özdeş’in oyun içinde yaptığı değişikliklerin, hamlelerin hiçbirisine yanıt veremedi. Kontrolü kaçırdı. Şaşkınlık içindeydi. Kemal Hoca, Tudor ile çelik çomak gibi oynadı. Koca Galatasaray, akan oyunda 18 içinde tek bir pozisyon bile bulamadı. Kasımpaşa belki de bu sezonun en rahat deplasman galibiyetini aldı.

        Hadi tamam, Bruma konusunda bir halt işlendi. Peki arkadaş; Japonya’ya gitmek için gün sayan, sakatlanmamak için topa ayağını uzatmayan Podolski ısrarının, Eren’in kenarda bu kadar ısıtılmasının nedeni nedir? Sayacak o kadar çok şey var ki, sayfalar yetmez...

        Ve Sneijder... Tamam, güzel gol attı. Ama arkadaş, sıfır sorumluluk. Sanki emekliliğe gün sayıyor! Gerçekten bu kadarı fazla. Artık plaket verip güle güle deme zamanı.

        Bu kafayla gidilirse Muslera, Galatasaray’dan “Yandım Allah!” diye kaçar, kimse de tutamaz. Adam kendini rezil etmek ister mi?

        VEYSEL SARI

        Eğer böyle devam ederse kesinlikle yolu milli takımla kesişir. Veysel’i izlerken bir İtalyan stoper izler gibi oluyorum.

        KEMAL ÖZDEŞ

        Tudor nasıl taban yapıyorsa Kemal Özdeş bu sene kariyer tavanı yapıyor. Bu kadroyu yerden yere vuranlara, “Transfer lazım” diyenlere inat, izlemekten büyük zevk aldığımız taş gibi bir takım yarattı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar