Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kendisi için hayati önem taşıyan Bolu maçında Göztepe'nin hırslı ve azimli bir performans sergilemesi gerekiyordu. Nitekim bu duygularla oynadılar.

        Ancak oyunun başlarında Boluspor baskılı oynayıp, iki net gollük pozisyon yakaladı. Bu anlarda sahneye çıkan kaleci Vedat, rakibe gol imkanı vermedi.

        İlerleyen dakikalarda Göztepe dengeyi kurdu. Önce Hakan'la gole çok yaklaştı. Sonra sağdan kullanılan köşe atışında defanstan ileri çıkan Evren'in mükemmel kafa golü geldi. Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarı Göztepe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

        Göztepe ikinci yarıda da muntazam oyun düzenini bozmadı. Kontrollü oyun sürerken, rakip takımdan Emre'nin 58. dakikada kırmızı kart görmesi sarı-kırmızılıların ekmeğine yağ sürdü. Bu andan sonra Göztepe oyunun tek hakimiydi.

        Tek kusur ise ikinci golü bulamamak oldu. Oysa, oyuna sonradan dahil olan İbrahim 2 net gol pozisyonu yakaladı ama değerlendiremedi.

        Gol gelmeyince stres arttı ve bitime 4 dakika kala Boluspor 9 kişi kalmasına rağmen 2 yüzde yüzlük pozisyon yakaladı. Fakat oyunun kahramanı olan kaleci Vedat, yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük rol oynadı. Evren de savunmadaki olumlu performansı ve attığı golle maça damga vuran ikinci isimdi.

        Göztepe bu 3 puanla tehlike hattından uzaklaşmış oldu. Bundan sonra takımın üzerindeki baskı azalacak ve seri galibiyetler gelecek diye düşünüyorum. Önemli olan devamını getirmek.

        Bu sezonki başarısız görüntü kalan haftalardaki galibiyetlerle bir nebze olsun düzelebilir.

        Bolu'da takımı yalnız bırakmayan taraftarı da kutlamak gerek, helal olsun...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar