Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        F.Bahçe’nin Alanya’ya puan kaybedeceğini düşünen olsa olsa sürpriz arayan ‘İddaa’cılardır! Geçen hafta lideri deviren, morallenen ve havalanan F.Bahçe’nin mutlak kazanacağını düşünüyordum.

        Maça gelmeyip ilk yarı iki farklı skora bakanlar ise oyunun çok rahat geçtiğini sanmasınlar. Rakip Alanya, F.Bahçe kalesine 3 defa ciddi olarak geldi, sıfır çekti. F.Bahçe ise rakip kaleye 3 defa gidip 2 gol buldu. Hatta Valbuena’nın asistiyle Giuliano’nun 20. dakikada attığı ilk golün F.Bahçe’nin ilk atağı olduğunu belirtelim.

        Alanya’nın gücü belli, haddini bilerek oynamaya çalıştı. Kendi alanında kalıp ani ataklarla gol kovaladı. İlk yarıda iki Fernades ve bir de Douglas ile mutlak pozisyonlar buldu. Ama Kameni’nin refleksleri izin vermedi.

        Kocaman nasıl olduysa çok güvendiği Dirar’ı yanına oturtup geçen haftanın yedeği Valbuena’yı sahaya sürmüştü. Valbuena ve Giuliano, F.Bahçe’de fark yaratan oyuncular. Her an patlama yapabiliyorlar. Dün ilk golün asistinde Valbuena, ikinci golün başlangıcında da Giuliano sahnedeydi. Bu ikilinin dışında takımın en başarılı bir başka ismi de Isla idi. Sağ kanat bindirmeleri ile rakibi adeta bunalttı.

        Skor avantajı ile F.Bahçe ikinci bölümde daha çok pozisyon buldu. Alanya’nın da golü düşünüp oyunu önde oynamaya başlaması, maçı daha zevkli ve izlenebilir hale getirdi.

        Mehmet Topal ve Souza’nın ofansif futbola yönelmeleri, Valbuena ve Giuliano’nun dikine oyun oynamalarıyla F.Bahçe sayısız pozisyon buldu ama bu yarıda da Giuliano’nun penaltı golüyle yetindiler.

        Maçtan önce düşündüğümüz gibi sürpriz olmadı, favori F.Bahçe rahat kazandı. Bu galibiyet haftaya Beşiktaş’la oynanacak kader maçı için de şüphesiz büyük moral oldu. Bakalım F.Bahçe çıkışını devam ettirecek mi, onu da haftaya göreceğiz.

        ISLA

        Şener’in sakatlanmasından sonra yeniden formayı kapan Isla, şu anda takımın en formda, en arzulu oyuncusu., Defansta olduğu kadar, ofansta da başarılı olan Isla, formayı zor kaptırır.

        KOCAMAN’A SORALIM

        Geçtiğimiz günlerde Aykut Kocaman “Bizi şampiyon yapmazlar” demişti. Sezon başında şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Beşiktaş’tan F.Bahçe şu anda 3 puan önde. Kocaman’a sormak lazım; acaba yine aynı fikirde mi!

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar