Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig’de henüz galibiyetle tanışmamış olan Osmanlı, yeni teknik direktörü İrfan Buz ile yeni bir başlangıç yapmak için Kasımpaşa’nın karşısına çıktı. Maça hızlı ve istekli başlayan ev sahibi ekip, ilk 15 dakikada golü de buldu. Musa Çağıran’ın zayıf şutunda defansa çarpıp kaleci Ramazan’ı kontrpiyede bırakan topun ağlara gidişi bir yerde şanstı.

        Yenik duruma düşmesine rağmen Kasımpaşa, geçtiğimiz haftalardaki mücadeleci ve ofansif oyununu sahaya yansıtamadı. Neumayr ve Rangel’in etkisiz kalışı Kasımpaşa’yı hücumda da sıkıntıya soktu. Rakip kaleye gitmekte zorlanan Kasımpaşa, ilk devre biterken yine defans anlaşmazlığından kaynaklanan basit bir gol daha yedi.

        Oyunun ikinci bölümünde Kasımpaşa’yı daha hareketli ve rakip kaleye gider gördük. Bu yarının başında çok da önemli bir pozisyon yakaladılar. İkinci devre oyuna dahil olan Eduok, kaleci Karcemarskas ile karşı karşıya kaldığında golü atsa, maçın gidişatı da değişecekti.

        Kasımpaşa’nın defansif tedbirleri ikinci plana ittiği bu bölümde, ev sahibi takım ilk atağında 3. golü de buldu. Umar’ın aşırttığı vuruşla kazandırdığı golde, Lacivert- Beyazlılar’n 3 defansı pozisyona adeta seyirci kaldılar. Fark 3’e çıkınca da oyun her iki taraf için bitmiş oldu.

        Son haftaların başarılı takımı Kasımpaşa’nın dünkü görüntüsü hepimizi şaşırttı ve yanılttı.

        Böyle bir Kasımpaşa’yı karşısında bulduğu için ev sahibi Osmanlı kendisini şanslı saymalıdır.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar