Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maçın henüz başı, Emre Belözoğlu korner atıyor, Attamah yükselip kafayı vuruyor ve top ağlara gidiyor. Rakip çok zorlu ve dişli. Başakşehir gibi bir takım karşısında oyuna 1-0 yenik başlıyorsunuz. Zor olan maç, daha da zora giriyor. Tribünler barut fıçısı gibi. Sarı-Lacivertli futbolcularda stres had safhada. Kaybedilecek puanlarda çok baş ağrıyacak. Öne geçen Başakşehir, geriye yaslanıp kontratak kollamaya başlıyor. Fenerbahçe ise oyunu rakip alana yığıyor. Başakşehir kazandığı toplarda çok hata yapıyor. Ama bu kazanılan topları da F.Bahçe iyi kullanamıyor.

        Sahanın her yerinde Valbuena’yı görüyorsunuz. Yeni transferler Giuliano ve Soldado henüz sahne almıyorlar. F.Bahçe üstün oynarken, ikinci golü yiyor. Golü kafayla atan, 35’lik Adebayor. Adamlar Samuel Eto’o’yu, Adebayor’u buluyorlar. Aykut Kocaman da Soldado ile Janssen’i! Soldado iyi niyetli ama F.Bahçe’yi sırtlayacak bir santrfor görüntüsü vermiyor.

        Devre biterken tribünler tam takımın aleyhine dönecekken, Dirar’ın golü imdada yetişiyor. Yine Valbuena soldan kesiyor. Volkan Babacan boşa çıkıyor. Dirar da takımı ümitlendiren golü atıyor. Volkan Babacan vakit geçireceğine maça konsantre olsa belki de o golü yemeyecek.

        İkinci yarıda tamamen kendi yarı alanına yapışan, çok pas hastası yapan, hücum organizasyonu gerçekleştiremeyen alışık olmadığımız bir Başakşehir seyrediyoruz. F.Bahçe de maçın bu yarıdaki tek hakimi oluyor. Aykut Kocaman son 30 dakikaya girilirken defanstan İsla’yı dışarı alıp dün İstanbul’a gelen Janssen’i sahaya sürüyor.Sonra bir hamle daha yapıp büyük ümit (!) Giuliano çıkıyor, Aatif oyuna giriyor. Son bölümde arzulu, hırslı ve maçı bırakmayan Sarı-Lacivertliler eşitliği de yakalıyor. Başakşehir eşitlikten sonra biraz uyanıp rakip kalede gözükmeye başlıyor. Beraberliğe razıyken de Kerim Frei’ın uzaklardan attığı nefis füzeyle Kadıköy’de hiç ummadığı önemli bir galibiyete imza atıyor.

        Hafta içinde Aykut Kocaman “Bana algı operasyonu var” diyordu. İlk görev süresinde Alex’i gönderen, daha sonra Ahmethan ile Vardar maçına çıkmayı başaran, santrforunu ve transferlerini son günlere bırakan bir teknik direktörü alkışlayacak ve övecek halimiz yok...

        **************

        ADEBAYOR

        İlerlemiş yaşına rağmen öyle istekli, öyle arzu ve profesyonel ki şapka çıkarılır. Sahada adeta şov yapıyor. Genç futbolcular onu örnek alsınlar yeter.

        **************

        VALBUENA YETMEZ

        Dün gece bir kez daha gördük ki F.Bahçe’nin yeni transferleri takımı sırtlayıp götürecek cinsten değil. Bu takıma tek başına savaşan Valbuena yetmeyecek, bilinsin.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar