Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş stresli, Fenerbahçe rahattı. Sahaya sürülen 11’lerde Advocaat hata yapmıştı. Sağ beke Hasan Ali’yi koymuştu. Doğru muydu, tartışılır. Beşiktaş’ta Atiba-Tosic yok, Atınç vardı. İlk 45 dakikada sahadaki görüntü beklenen şekildeydi. Beşiktaş daha ofansif, Fenerbahçe daha defansifti. Ev sahibi, Adriano-Babel ile sol kanadı; Gökhan Gönül-Quaresma ile sağ kanadı kullanıyor, sürekli bindirmeler yapıyordu. Quaresma, her aldığı topta İsmail Köybaşı’nın kanadını yol geçen hanına çeviriyordu. Sow ve Van Persie ile Fenerbahçe hücumda hiç gözükmüyordu. Çünkü orta alandaki Souza ve Neustadter, futbolu sadece savunma sanıyorlardı. Devre bitimine doğru yine Quaresma sahne alıyor, İsmail Köybaşı ortalıkta görünmüyordu.

        Kale önüne kesti, Aboubakar dokundu. Hesapta olmayan bir pozisyon sonunda SiyahBeyazlılar öne geçti. İkinci yarıyla Advocaat’ın denemeleri başladı. İsmail-Neustadter dışarı, Ozan Tufan-Salih Uçan içeri... Hasan Ali sol beke, Ozan Tufan sağ beke... Yenilgiden kurtulmak isteyen F.Bahçe bu yarıda oyunu daha öne yığdı. Ama yine de pozisyon bulmakta sıkıntı çekti. Fenerbahçe geride geniş alanlar bıraktığı bölümde Quaresma, Talisca ve Babel, rakip kale önünde dalga geçer gibi oynadılar. Halbuki maç bitmemiş ve kazanılmamıştı. Advocaat’ın son hamlesi, Van Persie-Emenike değişikliği oldu. Maçın sonlarına doğru futbol değil, sertlik öne çıktı. Skrtel ve Souza kırmızı kart görünce Beşiktaşlılar, maçı kazandık sandılar. Hakem bitti demeden, maç bitmiyor. Fenerbahçe uzatma dakikalarında futbol sürprizi bir golle beraberliği yakaladı. Beşiktaş maç bitti sandı, Fenerbahçe bitmediğine inandı. Şok şok şok!

        KARAVAYEV TURŞULARI

        Şener, Van der Wiel yok. Advocaat sağ bek yaratmaya çalışıyor. Önce Hasan Ali’yi denedi, sonra Ozan Tufan’ı... Hollandalı hocaya sormak lazım: Karavayev denilen futbolcuyu sen bu kanat için aldırmadın mı? Merak ediyorum, onun adına turşu mu çıkartacaksın?

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar