Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - DAHA ilk günden bu yana Okan Can Yantır’ın sözlerini yazıyorum. Yani ilk fotoğrafları çıktığı gün Okan’a sormuştum, “Esin güven bana. Aşk yok” demişti. Ama bir kesim bana inanmayıp “Yok seni kandırıyor, onlar aşk yaşıyor” diye diye bir hal oldu. Önceki gün Sıla da “Bizden aşk çıkmaz” deyince inandı bazıları. İlk günden bu yana o civarda aşk olmadığı çok belliydi. Olmayınca olmuyor demek. Zorlamamak lazım bazı aşk kapılarını. Aşk ya vardır ya yoktur. Olsa zaten ikisi de saklamayacak insanlar, öyle değil mi? Hele ki Sıla. Asla saklamaz. Çıkar yani. Şimdiye kadar her zaman çıktı. Göğsünü gere gere yaşadı aşkını.

        - ‘Yine bitti’ başlığıyla Tuvana Türkay ve Alper Potuk aşkı da yeniden bitmiş. Bence ikili bayağı zorladı. Barışıyorlar, küsüyorlar, ayrılıyorlar, barışıyorlar, yeniden deniyorlar. Ve yine ayrılmışlar. Artık ne zaman ayrılıyorlar, barışıyorlar vallahi kafam karıştı. Evlilik hazırlığına girişmişler mesela, ev tutmuşlar.

        Şarkılar yazmışlar. Ama olmayınca olmuyor. Aşk bu, ya vardır ya yoktur. Olunca olur, zorlayınca hiç olmaz. Şarkılar dillerde, tutulan ev boşta kaldı Tuvana ve Alper tarafında. Hayırlısı olsun. Ama bu ikiliyi sadece aşk haberleriyle duyuyorum. Acilen başka işlerle uğraşmaya başlasalar iyi olur.

        ***********

        SİBEL CAN’IN KİLOLARI OUT OLDU

        ARTIK bu kilo meselesi aldı yürüdü. Mide ameliyatları çıktığından bu yana Sibel Can’ın masum diyetleri konuşulmaz oldu. Hatırlayın, bir dönem Sibel Can’ın kiloları hatta diyet reçeteleri herkesin elindeydi. Sibel Can’ın kiloları herkesin dilindeydi.

        Ama artık kimsenin bu masum diyetlere ne vakti var ne de sabrı. O yüzden Sibel Can ve kiloları out.

        ***********

        SAĞIM SOLUM DİYET

        - ÇOK acayip bir diyet yapıyorum. Sorma, anlatılmaz yaşanır.

        - Öyle böyle diyette değilim. Fena hazırlanıyorum yaza.

        - Gitti 7 kilo, kaldı 5 kilo. Az kaldı az.

        - Bir doktor keşfettim, asla kimseye paylaşmam. Gizliyorum herkesten.

        - Diyetisyenime kontrole gideceğim, vakti yok. Nasıl dolu. Herkes diyet yapıyor. Kiminle konuşsam diyette.

        - 3 litre su içmem lazım. Bugün çok az içtim.

        - Tuhaf bir su içiyorum. Bu sefer inat ettim, vereceğim bu kiloları.

        ***********

        BİR İNSAN KÖTÜYSE KÖTÜDÜR

        ACILARIN kadını Bergen’i kim bilmez. Yaşadığı acıları. İşte o acıları yaşatan Halis Serbest’in yıllar sonra diğer iğrenç kötülükleri çıktı ortaya. Ki zaten kendisinin kötü olduğu 1982’de Bergen’e kezzap attığında, 1989’da öldürdüğünde belliydi. Şimdi de çocuk istismarı ortaya çıkıyor.

        Demek ki bir insan kötüyse kötüdür. Düzelme şansı yoksa yoktur. Bir kez daha görmüş olduk.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar