Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HÂKİM sorar: “Seda Sayan ve Lerzan Mutlu’yu nasıl bilirdiniz?”

        Ben yanıt veririm: “İyi bilirim. Sarışınlar, güzeller, magazin dünyasının olmazsa olmazları. İki ünlüye de tavrım belli. Net. Ne dediysem odur” dedim ta zamanında Habertürk’teki “Alt Üst Muhabbetler” programı sonrasında.

        Sebep: Lerzan Mutlu konuğumdu. O dönem Seda Sayan ile konuşmuyordu. Ve haliyle mahkeme koridorları görünmüştü. Sonrasında gel zaman git zaman dava düştü. Kırgınlık bitti. Bu durum yüzünden Seda Sayan benimle 2 sene konuşmadı. Ama benimle konuşmayan Seda Sayan’la ben hep konuştum. O selam vermedi, ben selam verdim. Şimdi Seda Sayan ile Lerzan Mutlu’nun arasında su sızmıyor. Adeta iki kız kardeş gibi geziyorlar. Her davete, her yere birlikte gidiyorlar.

        Şu an ne mi oluyor? İşte magazin bu: “Asla konuşmam”, “Asla yan yana gelmem”, “Asla suratına bakmam” deyip yan yana gelmek. Günümüz insanı bile bunu yaparken magazin figürleri neden yapmasın? Kin, nefret, düşmanlık büyümesin, çoğalmasın da varsın böyle dostluk olsun. Yeni sisters’larımız cümleten magazin dünyamıza hayırlı olsun.

        ***********

        HANIMLAR BİRBİRİMİZİ KORUMA VE KOLLAMA ZAMANI

        BENİM kadar çok, “kadının kadına ettiği durumlar”ı yazan yoktur sanırım. Benim kadar çok “Kadın kadının düşmanıdır”, “Bir kadın bir başka kadının açığını yakaladı mı bırakmaz” diyen yoktur. Hatta, “Kadını ne olursa olsun bir başka kadın korumazsa vah ki ne vah. Erkek neden korusun?” diyen de. Yani her şekilde kadının işi, statüsü, durumu ne olursa olsun korur kollarım. Ama artık bunları da konuşmamamız gerekiyor hanımlar. Artık birbirimizi korumamız, kollamamız, açık aramamız gerekiyor. Bakın eleştirmek, tartışmak ayrı; açık aramak, yaralamak ayrı. Lütfen bunları bir ayırın.

        Mesela Demet Akalın ile Demet Şener hadisesinde de bakış açım belli. Önceki gün de anlatmaya çalıştığım tam buydu aslında. Kadının eninde sonunda bir gün gelip intikamını aldığıydı. Bu da tam bir canlı örneğidir. 17 sene... Hanımlar, buna bir “Dur” desek. Biz kadınlar birbirimizi korumazsak başka bir cins bizi asla ko-ru-maz. Bunu da yazın bir yere. Hatta dövme yaptıralım tüm hanımlar. Ne dersiniz?

        ***********

        YETMEZ AMA KONUŞMAYA BAŞLADIK

        ŞÜKÜR geç de olsa çocuk istismarı hakkında konuşmaya başladık. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Asla göz yumamayız”, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül “Ne gerekirse asla geri durmadan değerlendireceğiz” dedi. Gerçekten buna da şükür.

        ***********

        SUSTURUN ŞU ADAMLARI

        EVET bu iğrenç adamlara kimyasal hadım gündemde. Ama ya saçma sapan konuşan kocaman kocaman adamlar... Şimdi de sosyal medyada hep sakallı bir adamın asansör fantezisi karşıma çıkıyor. Asansörde hallenmelerden bahsedip eşeğin kulağına su kaçırıyor. Yol gösteriyor sapıklara aklınca. Şimdi de yatak durumlarına geçmiş sakallı beyimiz. Tövbe tövbe, gerçekten susturun şu adamları. Bu adamlar saçmaladıkça saçmalıyor.

        ***********

        BUGÜN

        ARAMIZDAN zamansız ayrılan tasarımcı Cem Lokmanhekim’in elde kalan son tasarımları bugün son kez satışa çıkacak. Ailesi ondan sonra herhangi bir geliri istemediği için satıştan gelen tüm gelir, omurilik felçli hastalar için özel olarak tasarlanan elektronik sandalye alınması için kullanılacak. Satış sadece bugün, Nişantaşı George Smith Mağazası’nda olacak. Aklınızda olsun derim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar