Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİLE dolay 3 sene sokaktan, hayattan, mikrofonlardan, ailenden, arkadaşlarından, sinemadan, tiyatrodan, bahçeden, parktan, her şeyden ve tabii en önemlisi özgürlükten uzaksın.

        Çıkıyorsun hemen renkli, hareketli bir hayatın içindesin. Kilo da alırsın, delirirsin de. Saldırırsın da, ağlarsın da. Sevgilinden de ayrılırsın, camı çerçeveyi de kırarsın. Dostunu, anneni, arkadaşını üzersin. Saçmalarsın, sabaha kadar dans edersin. Ayaklarına kara sular inene kadar koşarsın. Tepinirsin, devamlı yemek yersin.

        Ne bileyim, hatta öyle bir ağlarsın ki anıra anıra. Ama Deniz Seki daha anıra anıra ağlamamış bile. Boğazında bir yumru var. Özgürlüğüne kavuşalı daha 5 ay olmuş, kadının fıstık gibi olması, konserden konsere koşması, albüm yapması, hiçbir şey yokmuş gibi davranması bekleniyor.

        Bu bünyede ne yapar biliyor musun? Bazı insanlarda kilo yapar. Şiştikçe şişirir. Bu sinir şişkinliğidir, öyle alınan gerçek kilo değildir.

        Kadın zamanında 23 kilo vermiş, yine verecek ama etraf, sağ, sol, didikleyen insan o kadar çok ki bir türlü kendine gelemiyor. Gelecek ama zamana ihtiyacı var.

        HT MASA BULUŞMASI

        PAZAR gününü beklemedik, özel bir HT Masa buluşması gerçekleştirdik Deniz Seki’yle. Bülent İpek, Oben Budak, Reşat Balcıoğlu, Kadir Kaymakçı ve bendeniz. İpek Durkal İstanbul dışında olduğu için bu buluşmaya katılamadı, diğerlerine inşallah. Çünkü bundan böyle ara ara güzel buluşmalarımız olacak ünlülerle.

        Pazar günü magazin değerlendirmesi tabii ki devam, ama magazinin gündemini belirleyen, her zaman öncü olan bu ekip yeniliklerine de devam edecek.

        Bu buluşma için İstanbul’un yenisi People, mekânını bizim için açtı. Çünkü etrafımızda kimseler olsun istemedik. Sessiz ve sakin konuşalım, dertleşelim diye düşündük.

        Deniz de bize içine açtı, samimi oldu. Her şeyi yalansız masaya yatırdı. Tabii ara ara gözyaşlarımız akmadı dersem yalan olur. O yüzden samimi, içten buluşmamız okuyucuya da yansıdı.

        Önceki gün HT Masa gündemi belirledi ve sosyal medyanın zirvesine yerleşti. TT oldu. Herkes Deniz’i ve röportajı konuştu.

        *************

        BU ÜLKENİN ŞEHİDİ...

        - SENİN şehidindir.

        - Benim şehidimdir.

        - Anamın, babamın, teyzemin, amcamın, bacımın, abimin şehididir.

        - Dağlara bayırlara dökülen şehit-gazi kanları, hepimizin kanıdır.

        - Anası, babası kan ağlar bu ülkenin şehidinin.

        - Sen ben unuturuz ama ana yüreği unutmaz şehidini. Evladının acısını en derinden yaşar. Biz de yaşamalıyız. Unutmamalı, saygımızı her daim göstermeliyiz. Senden, benden, ondan herkesten fazla saygıyı hak ediyordur bu ülkenin şehidi. Unutma, unutturma, saygısızlık yapma...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar