Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avustralyalı şarkıcısı Iggy Azalea'nın sesinden çok poposu meşhurmuş diye geçen gün yazmıştım. Ülkemize ilk kez geldi, ben de merak edip gittim, önceki gün Maçka Küçükçiftlik Parkı'nda izledim. Hayır hayır sadece poposunu meraktan değil, sesini ve sahne performansını da merak ettim tabii ki. Millet ne buluyor, kim izliyor, nasıl bir kalabalık göreceğim kıvamında.

        Cumartesi gecesinin startını Iggy ile verdim. Evet böyle bir popo yok. Bel incecik, popo normalin dışında büyük. Zaten Iggy de göğüslerini ve poposunu yaptırdığını kabul ediyor. Röportajlarında sık sık bunu dile getiriyor. Fakat artık kimse saklamıyor poposunu yaptırdığını. Bizim ülkemizde de bu tarz ameliyatlar en çok ilgi görenleri. Ve yaptıranlar da saklamadan açıklıyor. Malumunuz Kardashian Ailesi'nden sonra büyük popolu olmak moda oldu. Yani Kate Moss'lar çoktan tarih oldu. Ki zaten kendisi de eski formunda değil.

        Minik hayranlar sosyal medyada

        SON yıllarda kimse gittiği konseri izlemiyor, herkesin elinde bir cep telefonu. Iggy hayranlarının elinde de cep telefonu eksik değildi. 90'lı yıldızın hayranlarının yaş ortalaması bir hayli küçüktü. İtiraf ediyorum kendimi bir ara Küçükçiftlik Parkı'ın en büyüğü falan hissettim ama eğlenceliydi. Bir ara en arkaya geçip deliler gibi dans ettim.

        Unutmadan:

        -Iggy'nin sahne performansı çok iyi değil.

        -Biraz daha yolu var. Daha iyilerini seyrettim.

        -Abi ve ablaları gibi olması için iyi bir şarkı yakalaması şart.

        -Giydiği Louis Vuitton şortu kendisi için özel dikilmiş çünkü öyle bir şort olamaz. Yani standart dışı.

        'Dumanlı Sevda'

        CemBelevi müzik dünyasının yükselen genç yıldızlarından. Emin adımlarla da ilerliyor. Son çıkardığı 'Dumanlı Sevda' ile biraz geride duruyor gibi. Müzik dinleyicisi 'Aç Kollarını' ve 'Alışamıyorum'u o kadar dile doladı ki yine öyle dile dolanan bir şarkı bekledi haliyle. Bu da tamamen sanatçıların suçu. Son yıllarda sadece tek şarkı üzerinde yoğunlaştıkları ve tek şarkıyla aylarca gittikleri için dinleyici de hit şarkı bekliyor haliyle.

        Ama sonuçta şarkıcının müzik kariyerinde 'Dumanlı Sevda' gibi şarkılar da olmalı. Ben şarkıyı sevdim ama bu şarkı albüm şarkısı. Yani albümün 2A olacak şarkılarından. O zaman tam yerini bulur, hakkını alırdı. Şu an geride duruyormuş gibi fakat Cem'in güzel yorumu, yakışıklılığı ve tabii kliplerinde güzel rol kesmesi bu arayı kapatacaktır.

        'Ağlar mıyım? Ağlamam'

        Ziynet Sali'nin son şarkısı 'Ağlar mıyım? Ağlamam' ya çok seviliyor ya hiç sevilmiyor. Yani etrafım ikiye bölünmüş durumda. Ben sevdim. Çünkü Ziynet'in sesini ve yorumunu seviyorum. Kat ettiği müzik yolculuğuna çok iyi tanıklık ettim. Ve ekstra saygı duyuyorum. Çünkü kendi mesleğine bu kadar yatırım yapan insan çok az müzik dünyasında. Ziynet'in müziğe yatırdığı maddi-manevi güç inanılmaz.

        Klip de güzel. Çünkü zayıflamış, forma girmiş, bunu haliyle sevenleriyle paylaşmak istemiş. Fakat klipte Chanel çanta o kadar ön planda ki çanta reklamı gibi gözüküyor. Aman dikkat! Reklam vermiyor, bir şey yapmıyor, nedir bu kadar bir markayı göze sokmak?

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar