Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BENİM de nefret ettiğim haber başlıkları var. Bunların başında şunlar geliyor:

        - Makyajsız hali.

        - Öncesi- sonrası.

        - Estetik harikası.

        - Kilo verdi bambaşka biri oldu.

        Ama dünyada en çok okunan haberlerin başında geliyor ki bu başlıklar, ister istemez bizi de içine çekiyor.

        Geçen akşam bir arkadaşım, Mert Alaş’ın geçmiş halinin fotoğrafını gösterdi. Madonna, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Kendall Jenner, Jennifer Lopez, Kate Moss gibi dünyaca ünlü kadınların peşinde koştuğu Mert Alaş’ın dönüşümünü.

        İşte ben Mert Alaş’ın bu dönüşüm ve değişim fotoğrafını ne zaman görsem şapka çıkarıp ayakta alkışlarım. Nasıl bir değişim, nasıl bir azim, nasıl bir kendini baştan yaratma.

        Helal olsun. Bu kadar iddialı bir iş yapıp bu kadar iddialı kadınlarla arkadaşlık ediyorsanız iddiasız olmanıza, aynı kalmanıza imkân yok. Ki kalmamalısınız da zaten.

        Mert de o çarka iyi girmiş ve iyi kotarmış. İster estetik harikası, ister muhteşem zayıflamış olsun, isterse 7-24 spor yapsın harika olmuş. Ve kendi kariyerindeki eksikliği tamamlamış.

        Birçok kişi bakıp gülüyor, ama bence gülmek yerine “Helal olsun” deyip tebrik etmek en doğrusu.

        ***

        ‘Erkekler daha ilgili’

        KONU bakım ve değişimden açılmışken, bir doktor arkadaşım, “Erkekler, kadınlardan daha ilgili artık bu konularda. Daha çok estetik, spor, bakım yaptırıyorlar” diyor. Evet ilgilensinler zaten. Kendilerine baksınlar, bunda bir sorun yok. Ama bazı kadınlar, “Eşim, sevgilim öyle bir bakıyor ki kendine, deliriyorum” diyor. Hatta bazıları “Deli gibi yemek yediriyorum, kilo alsın ki kızlar bakmasın” diye konuşuyor.

        Şaka mı gerçekten! Neden hanımlar, neden? Bırakın beyler kendine baksın. Siz de kendinize bakın. Güvenin kendinize ki ilişkiniz daha bir güzel olsun.

        ***

        Edecek mi etmeyecek mi?

        SAĞIM solum, önüm arkam Melih Gökçek’in istifasıyla ilgileniyor. Nerede olursa olsun şu konuşmalar geçiyor:

        - Ne oldu, istifa etti mi?

        - Hadi iddiasına girelim, hayatta etmez.

        - Edecek, başka çaresi yok.

        - Etmeyecek.

        - Ettirecekler.

        - Koltuğu bırakmaz.

        - Bırakamaz.

        - Twitter da bir şey yazıyor mu?

        ***

        Korkmalı mıyız?

        BEL çantası, yani freebag geri mi dönüyor, bana mı öyle geliyor? Korkmalı mıyız? Kadınların belinde ve her vitrinde taşlısı tuşlusu...

        ***

        ‘Derin yırtmaçla geliyorum’ mesajı

        SERENAY Sarıkaya derin yırtmacıyla çıktı ortaya. İddialı bir şekilde, “Çekilin geliyorum” duruşuyla. Fi’nin devamı Çi geliyor, meraklardayız.

        ***

        Sen şarkı söyle

        YAZIYORUM ve bana kızıyor Sibel Can ama o hep şarkı söylesin, sahnede olsun. Gerek yok dizide oynamasına. Artık dizi, hele ki şu dönemde bir şey katmaz kariyerine. Ama albümünü dört gözle bekliyorum.

        ***

        Geçti mi?

        ELİF Şafak’ın hiç bilinmiyormuş gibi biseksüel açıklaması sonrası yapılan hararetli tartışmalar bitti mi? Rahat bir nefes alabilir miyiz artık!

        ***

        Tarkan’a ne oldu?

        HIZLI bir giriş yapan Tarkan’ın şarkıları yıllar sonra dillerde dolanmaya başlamıştı. Şimdi ne oldu Tarkan’a, nerelerde? Daha ikinci klibi bile gelmedi. Bir silkelensen ve artık şu bahar yorgunluğundan çıksan mı artık.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar