Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERVE Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın boşanma haberi çıktığı günden bu yana ikili hakkında çok şey duyuyorum. Boluğur’un boşanmak istemediği ancak Dalkılıç’ın boşanma kararından vazgeçmediği yönündeydi duyduklarım. Yani Merve üzgün ama Murat daha soğukkanlı ve azimliydi.

        Hatta birçok arkadaş, eş-dost devreye girdi ikiliyi barıştırmak için ama verilen karardan vazgeçme olmadı. Evliliğe ikinci şans verilmedi. Çünkü bu şans daha önce çok kez verilmişti Merve ve Murat ilişkisinde.

        Hatırlayın, evlenmeden önce yani sevgiliyken birkaç kez ayrılıp barıştılar. Sonra evlendiler. Evlilikte de bir değil birkaç kez kriz çıktı. Ve sonunda da ipler tamamen koptu. Olay bir kez gerildi mi geri dönüş olmuyor maalesef. Hele ki evlilik gibi özel ve zor bir kurum için şanslar tükenince bitiyor. İkisi de uğraştı uğraşmasına ama 5 dakikada bitmesine engel olamadılar.

        Peki ama neden yürümedi, neden yürümüyor? Ünlülerin evlilikleri neden olmuyor?

        Tabii ki yürüyen, yürüten var. Ama bazı ünlülerin neden yürümüyor? Mesela Murat ve Merve’nin ilişkisi neden yürümedi? Onları tanıyanlar, eş-dostları, yakın arkadaşları bu ikili için şu en önemli 5 maddeyi sıraladı:

        1-Ego

        2-İkisinin de ünlü olması

        3-Ortak para kazanmamaları

        4-Kıskançlık

        5-Bir tarafın daha baskın olması

        ************

        Şöhreti kapıda bırakmak

        İŞTE ünlülerin evliliklerinin asıl şifresi bu: Şöhret gömleğini kapıda çıkarmak. Ve “Sen benden fazla para kazandın, ben senden fazla para kazandım” dememek. “Senin dizin, filmin tuttu, benimki tutmadı” muhabbeti yapmamak. “Senin hayranların, benim hayranlarım” dememek.

        Ve şöhreti, ünü, kapının gerisinde bırakmak. Yoksa olmuyor, olmaz, olamaz.

        ************

        Eski eşlere dönüş

        BOŞANMA haberlerini yazıp konuşuyoruz ama son zamanlarda eski eşlere dönüş modası da yok değil. Hatırlarsanız kısa bir süre önce ‘eski eşlere dönüş’ diye bir şey yazmıştım. Son aylarda bakıyorum etrafımdaki herkes eski eşiyle birlikte. Yaz aylarında “Çocuklarımız için” diyerek tanıdığım birçok boşanmış çift birlikte tatil yaptı. Ama öyle 1 hafta değil, tam 2 ayı hiç ayrılmadan birlikte geçirdiler. Bu ara eski eşlere dönüş modası başladı.

        ************

        Mahkemede şakalaşmak

        MURAT Başoğlu ve Hande Bermek boşandı boşanmasına... Üstelik ‘ensest’ gibi çok önemli bir konuyu da gün yüzüne çıkararak.

        Mevzunun gün yüzüne çıkmasından bu yana taraflar hâlâ aynı evde yaşıyor ve boşanırken de şakalaşıyorlar. Boşanma haberlerinde “Mahkemede şakalaştıkları gözlendi” cümlesi en dikkatimi çeken cümleydi. Ve okurken:

        - ”Sanırım birileri bizimle fena halde dalga geçiyor” dedim.

        - ”Murat Başoğlu ve Hande Bermek mahalle baskısından ötürü boşandılar. Yoksa hiç niyetleri yoktu galiba” dedim.

        - ”Ortada tuhaf bir şey var da biz mi anlamıyoruz acaba?” dedim.

        - “Şakalaşmayı geçtim, olaydan beri hâlâ aynı evde yaşıyorlar, şaka mı?” dedim.

        Anlayacağınız dedim de dedim. Sayıklamalarım bitmedi, bitemiyor, bitmeyecek.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar