Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BERGÜZAR Korel’e “Çocuğun ölsün” diyen bir kadın vardı, hatırlıyor musunuz? Ya Beren Saat’i vatan haini ilan edenleri, “Öl, geber” diyenleri? Daha çok yeni: Çağla Şıkel’e “İğrençsiniz” yazan bir takipçiyi. Hatırlıyor musunuz? Çağla da “Gidin kusun rahatlayın” diye yanıt vermişti. Önceki gün de Ozan Güven ve Cem Yılmaz bıraktı gitti. Kapattılar sosyal medya hesaplarını. Haklılar. Yerden göğe kadar haklılar. Çünkü ailelerine, çocuklarına küfür ediliyor. Nasıl bir sevgisizlik, nasıl bir saygısızlık, nasıl bir kıskançlık, hasetlik. Kin, nefret kusmak... Hayır, bunları geç, Jennifer Lopez’e “2 çocuklu kadınsın, edepli ol” diye yazan Türk insanı var. Düşünün artık başka söze gerek var mı? Neden gitmesin bu insanlar? İnanın tüm dünyada yasaklansa ilk imzayı atanlardan olacağım. O kadar korkunç bir yola doğru gidiyoruz sosyal medyada.

        AYIKLASAK PİRİNCİN TAŞINI

        MAGAZİN zor iştir. Zahmetli iştir. Her zaman yazıyorum. Bir haber yazarsınız; doğru olur, sanatçı yalanlar. Bir aşk çekersiniz; çekilmemesi gereken kişidir, başınız ağrır. Bir haberden kıyamet kopar, dengeler şaşar... Gibi uzayıp giden bir listesi var. Sıkıntısı bol ama işimiz bu. Yıllardır emek vermişiz, aşkla çalışmışız. İşin zorluğu koymuyor da çamur atmaya çalışan insanlar yoruyor. Çünkü kendileri gibi olmanı istiyorlar. Bu yüzden de çamur atıyorlar. “Sen de çamura bulan” derdindeler. Asla hiçbir şeyi üstüme alınmıyorum. Kendimi, diğerlerini ve sektörü çok iyi biliyorum. Fakat önceki gün bu konunun da içinde olduğu bir Alaçatı yazısı yazan Yılmaz Özdil’e tek bir soru soruyorum. Yazısında geçen “Bir gazeteciye 50 bin TL verip yazı yazdıran mekân” diye bir yerden bahsediyor. Ben o mekânı merak ediyorum. Kimdir, neresidir? O mekânın sahibine gidip...

        - “Neden bu ahlaksızlığa ortak oluyorsunuz?” demek istiyorum.

        - “Neden para isteyeni kovmuyorsunuz?” demek istiyorum.

        - “Siz bu işi para ile yapıyorsanız demek ki yaptığınız işe güvenmiyorsunuz” demek istiyorum.

        Daha bir sürü şey söylemek istiyorum, o yüzden de Sayın Yılmaz Özdil lütfen bize o mekânın adını ve magazin yazarının adını bahşeder misiniz?

        - Bir elin parmağını geçmeyecek magazin yazarı var; o 50 bin TL’yi alan kim?

        - Herkesi töhmet altında bırakma.

        - Açıkla.

        - Kim?

        KIVANÇ VE ÇAĞATAY GERÇEĞİ

        BU yaz Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy rüzgârı esiyor Ege’de. Pek de güzel esiyor ayrı. Her gün gazetede onlarla ilgili bir resim, bir haber. Lütfen devam etsin. Hiç sıkılmasınlar. Bu kadar çirkinliğin içinde pek güzel görünüyorlar çünkü. Ve tatil yörelerinde insanlar “Çağatay’ı gördüm bayılacaktım”, “Aman tanrım, benim gözlerim doğru mu görüyor?”, “Yok, Kıvanç çok acayip bir şey ya... Gözlerinin içine bakamıyorum” diyor. Diyor da diyor... İnsanlar mutlu anlayacağınız. Özellikle kadınlar.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar