Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM Belediye Başkanı’na ve Bodrum’daki tüm yetkililere soruyorum. Allah aşkına Bodrum’daki iskeleler her sene biraz daha mı genişliyor? İyi de bu nasıl oluyor? Neden oluyor? Bunun bir kuralı, kaidesi yok mu? Üstelik şu anda inşaat halinde olan mekânlardan çıkan tüm pislik, moloz ve kumlar olduğu gibi denize dökülüyor. Gören, duyan, denetleyen kimse yok mu? Ben bu manzaraya şahit olduğum gün birkaç kişiyi uyardım. Yolda gördüğüm belediye görevlilerine şikâyet ettim. Neden kimse ilgilenmiyor bu durumla? Korkunç bir durum var şu anda Bodrum Türkbükü’nde. Kimseler bunu fark etmiyor mu? Teknelerin denize bıraktığı pislikler yetmiyormuş gibi bir de inşaat çöplükleri.

        Nefret ediyorum ama...

        - Bu memleket yabancılarda olacak gör sen buraları.

        - Cannes, Nice neymiş. Şu Türkbükü’nün güzelliğine bak ama leş gibi. Kötü tabelalar. Biçimsiz mekânlar.

        - Önce insanları dikkat eder. En azından önünü süpürür...

        Demekten kendimi bir türlü alamıyorum.

        Ya eğlenceye doyacak ya bunalacak

        BU sene Türkbükü ya eğlenceye doyacak ya da eğlenceden bunalacak. Arasında on adım bile olmayan sıra sıra mekânlar dizilmiş Türkbükü’ne. Üstelik çoğu Türkçe müzik çalıyor. Yani şarkıların birbirine karışmamasına imkân yok. Şu an birçoğu inşaat halinde ama daha açılmadan Bodrum-Alanya gibi yerlerdeki barlar sokağını hatırlattı.

        Sess: Yılların vazgeçilmez mekânı. Açık ara önde gidiyordu. Şimdi hemen sağında ve solunda sağlam rakipler var. Bayramda açılıyor.

        Çilek: Pera’nın Çilek’i bu yazdan itibaren Türkbükü’nde Sess’in hemen sağında kapı komşusu. Beach olarak da hizmet verecek. 19 Mayıs’ta açıldı. Akşam üzeri partileri yapacak. Müzik hiç susmayacak anlayacağınız.

        Chance: Nişantaşı’ndan Bodrum Türkbükü’ne geldi. Sess’in hemen solunda kapı komşusu. Hâlâ inşaat halinde. Türkçe-yabancı müzik çalacak.

        Modern Akdeniz meyhanesi

        KENDİNİZİ Bodrum’da değil Toscana’daymış gibi hissettiren bir yer Bella Sombra Otel. Türkbükü’nün en farklı yeri. Özel, butik düğünlerin de vazgeçilmez adresi. Murat Özalp ve Şebnem Ercantürk’ün birlikte tasarladıkları butik otel 19 Mayıs’ta hem üçüncü yaşını kutladı hem de yeni mekânının kapılarını açtı. Modern Akdeniz meyhanesi olacak bundan sonra Bella’da. Şef Eyüp Gül’ün yemekleri ve mezeleriyle birlikte. Cenk Suyabatmaz sahneye çıkacak. 15 Haziran itibarıyla haftanın beş gecesi olacakmış. Meyhaneye yeni bir soluk getirmişler, Bodrum’da çok ilgi görür benden söylemesi. Ayrıca otelde iki senedir çok ses getiren düğünler oluyordu. Bu sene de özellikle yabancı milyarderlerin düğünlerine şahit olacağız. Şimdiden günler dolmuş. Hızlı bir yaz olacak, merakla bekliyorum.

        Demet’i dinledi

        ÖNCEKİ gün Gümbet açılışını yaptı Demet Akalın. Bodrum’da ortağı Ayşe Kazancı ve arkadaşı ressam Mine Dutan’la tatil yapan Seda Sayan da Akalın’ı dinlemeye gitti. Sahneye çıktı ve şarkılar söyledi. Seda Sayan şarkı söylerken Demet yere çöküp onu dinledi hayranlıkla. Sayan da “Popun kraliçesi” diyerek Demet’e övgüler yağdırdı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar