Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ah Instagram ah. Son yılların büyük tehlikesi. Canlı yayın kazası herkesin başına gelebilir ki geliyor zaten. Evet dedikodu güzeldir ama tabii işin ayarını kaçıran dedikodular can sıkıcı olabilir. Son zamanlarda çok kişinin başına geliyor bu durum. Ünlü, ünsüz fark etmez durum ciddi. Daha Instagram’da canlı yayın başladığı gün yazmış ve işin tehlikelerini sıralamıştım. Farkında olmadan canlı yayın kazalarının çok olacağından bahsetmiştim. Hatta canlı yayın yapan kişilerin kayıtlarına farkında olmadan çok kişi girecektir. Nasıl mı?

        1- Gece kulüplerinde insanlar canlı yayın yapıyor. Tanıdık, tanımadık, ünlü, ünsüz insanlar o görüntülere giriyor.

        2- O mekânlarda sigara içiliyor. Onu da geçtim uygunsuz dans edebilir bir çift. Onu da geçtim bir çapkınlık turunda yakalanabilir birileri.

        3- Tüm bunları geçtim. Sizin tanımadığınız insanlar görüntüye giriyor. Belki insanlar orada olmadığını söylediği kişilere yakalanacak sizin yüzünüzden.

        4- Tüm bunları geçtim. Belki istenmeyen insanlar istemeden görüntülere girmiş olacak. 5Hepsini geçtim. Aklınıza bir sürü şey getirin. Bu kesinlikle etik değil.

        MONİCA'NIN ATEŞLİ ÖPÜCÜĞÜ

        Kadın bitmiyor, kadın efsane. Hangi erkeğe sorsam “Nasıl kadınlardan hoşlanırsınız” desem “Monica Bellucci gibi” der. Hiç de haksız sayılmazlar. Kadın inanılmaz. Duruyor, duruyor sonra çıkıyor ortaya yine tüm kuralları yıkıyor. En son Cannes Film Festivali açılışında yaptı yapacağını. Birlikte sunuculuk yaptığı komedyen Alex Lutz ile tutkulu öpüşmesi geceye damga vurdu. Bakıyorum fotoğraflara yaşıyor adeta. İnanılmaz bir duygu veriyor. Sonra “Yıllardır boşuna beğenilmiyor bu kadın. Erkekler dönüyor dolaşıyor yine Monica diyor. Demek ki bir şey var” diyorum. İşte buyurun yine onu konuşuyoruz.

        GAZETECİ OLAN BENİM ÇEKİMİ YAPAN HALK

        Instagram canlı yayın hayatına başladığı dönemde iki gün beşer dakikalık canlı yayınlar yaptım. İki seferde de çok gereksiz bir şey olduğuna karar verdim ve bir daha da yapmadım. Gazeteci olan benim. Haber verecek kişi benim. Ben canlı yayın yapmazken halk sürekli çekimde. Tekrar ediyorum kimsenin izni olmadan özellikle mekânlarda çekim yapmayın, yapanı da uyarın.

        VE ASLA UNUTMAYIN

        1- İlla sizin yanlışlıkla canlı yayın bölümünü açmanıza gerek yok. Unutmayın sizi sevmeyen bir kişi siz farkında olmadan canlı yayını açıp sizi cümle âleme rezil edebilir.

        2- Çapkınlık yapan beyler. Eşinizi aldatırken sizi rezil etmek isteyen, hatta öç almak isteyen sevgiliniz sizi çaktırmadan gizli yayınla cümle âleme izletebilir.

        3- Siz tuvalette rahat rahat konuşan hanımlar sizi sevmeyen bir kişi çaktırmadan sizi çekip yayınlayabilir.

        4- Tabii ki herkes fotoğraf çekip, kayıt yapıp bunu normal zamanda da paylaşabilir ama bununla hiç düşünmez direkt canlı yayını açıp o an izletir. 5- Aman siz siz olun dikkat edin derim. Çünkü sosyal medya tehlikesi iyice çığırından çıktı. Haberiniz ola.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar