Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galatasaray’da öğrencilerinin “Beşiktaş derbisi kaybedilirse gönderilecek” haberlerinden etkilenmesinden korkan teknik direktör İgor Tudor, “Beşiktaş derbisini unutun. Alanya maçına konsantre olun” uyarısı yaptı

        Sarı-Kırmızılı takımda Medipol Başakşehir karşısında alınan 5-1’lik ağır yenilgi sonrasında koltuğu iyice sallanmaya başlayan İgor Tudor, bugün oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde Florya’da sıkı yönetim ilan etti.

        Oyuncularının, hakkında ortaya atılan ‘Beşiktaş derbisi kaybedilirse gönderilecek’ haberlerinden etkilenmelerinden korkan ve takımının daha şimdiden Beşiktaş derbisini düşünmeye başlamış olmasından rahatsızlık duyan Tudor, bir dizi uyarıda bulundu. Hırvat teknik adam “Beşiktaş derbisini unutun. Sadece ve sadece Alanyaspor maçına konsantre olun. Bu maçta sizden galibiyet istiyorum” diye konuştu.

        ‘KENDİMİZİ AFFETTİRELİM’

        Alanyaspor maçının önemine de dikkat çeken G.Saray’ın teknik patronu Tudor, “Başakşehir maçı bir kazaydı ve artık geride kaldı. Şimdi karşımızda Alanyaspor maçı var. Bu maç bizim kendimizi taraftarlarımıza affettirebilmemiz için iyi bir fırsat. Kazanalım, kendimizi affettirerek, Beşiktaş derbisine moralli bir şekilde çıkalım” dedi.

        Galibiyet sözü verdiler

        Aytemiz Alanyaspor maçından 3 puan alamamaları halinde hocaları İgor Tudor’un takımdan gönderileceğini bilen futbolcular, Hırvat teknik adama galibiyet sözü verdi. Geçen hafta yaşanılan mağlubiyeti unutturmak isteyen Sarı-Kırmızılı oyuncular, kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde de Alanya maçında Tudor için oynayacaklarını söyledikleri öğrenildi.

        Fernando-Feghouli yok, Maicon ve Ndiaye sınırda

        Süper Lig’de averajla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’da bugünkü Aytemiz Alanyaspor maçında cezalı olan Sofiane Feghouli ile Fernando kadroda yer almayacak. Ceza sınırında bulunan Maicon ve Ndiaye ise bugün kart görmeleri halinde Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Tudor, bu yüzden çok dikkatli olmaları ve hakeme gereksiz itirazdan kaçınmaları şeklinde hakeme uyarıda bulundu.

        Denayer ortaya Serdar savunmaya

        Tudor’un, Alanya karşılaşmasında cezalı Fernando’nun yerine Jason Denayer’i oynatması bekleniyor. Selçuk İnan’ı düşünmeyen Hırvat hoca, son iki idmanda Belçikalı stoperi bu bölgede denedi. Cezası biten Serdar Aziz ise yeniden stopere dönecek.

        **************

        KORKMAZ UNUTULMADI

        Aslan’ın efsane futbolcusu ve kaptanı Bülent Korkmaz’ın doğum günü unutulmadı. Kulübün sosyal medya hesabından 49 yaşına eski milli futbolcu için “İyi ki doğdun büyük kaptan Bülent Korkmaz” mesajı yayınlandı. Korkmaz, G.Saray kariyerinde 1 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası, 8 şampiyonluk, 6 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası 2, Başbakanlık Kupası ve 6 TSYD Kupası şampiyonluğu yaşadı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar