Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİSPOR

        Denizlispor, ara transferde büyük yatırım yaptı, ama evinde Eskişehir’e kaybetti. Yorumunuz?

        Ligde devre arasında transfer yasağını kaldırıp Süper Lig patentli 8 önemli takviye yaptı Denizlispor...

        Ama 3 maçı 1 galibiyet, 2 yenilgi ile kapattı.. Bu tablo çok da olumlu görünmüyor baktığında. Özellikle Eskişehir’e 7 puanlık maçta! sahasında yenilip, düşme hattından çıkma şansını tepmesi, affedilir gibi değil.

        Ama yine de olumsuz bakmıyorum Denizli’ye. Kurulan kadro bu sıralamayı hak etmiyor. Topalarnmak için gerekli süreyi kullandılar. Kredileri de bitti. Elazığ deplasmanı Denizlispor için çıkışın başlangıç maçı olacaktır.

        Yönetim devre arasında yapması gerekeni yaptı. Kadronun değişikliği içeride sızlanmalara neden olmuş olabilir. Ortamın ısısı normale döndüğünde, Denizli de istenilen rotaya dönecektir.

        KARŞIYAKA

        KSK, Bandırma önünde canını dişine takarak oynayıp, ama beraberlikle yetindi. Ne dersiniz?

        Karşıyaka’da aylardır süren olumsuz hava; şirketleşme hareketi, yeni yönetim seçilmesi, Folkart’ın desteği ve Yaşar Holding’in havayı ısıtan açıklamaları ve teknik direktör Cihat Arslan’ın gelişiyle bahara döndü. Havanın bulutlu olduğu dönemlerde oyuncuların ayrılması, transfer yasağı nedeniyle takviye yapılmaması takımın gücünü çok zayıflattı. Silivri galibiyetinin ardından İzmir’deki Bandırma maçından beraberlik alsalar bile sahaya koydukları cansiperane futbol, ümit vericiydi.

        Cumartesi günü düşme hattından çıktılar. Pazar günü geri dönseler de, ışığın yakından görülmesi adına önemli bir aşamaydı.

        En azından oyuncular yolun çok uzak olmadığını görerek, motivasyon kazandı. Cihat hoca faktörünü de eklersek, “Daha güzel günler yakında” diyorum.

        AKHİSAR

        Akhisar, bir türlü kazanamıyor. Kasımpaşa yenilgisi Ege ekibini bundan sonra nereye taşır?

        2013 yılında arka arkaya alınan 13 yenilgiyi hatırlatıyor insana. 12 haftadır kazanamayan Akhisar için tehlikeli çanları çalıyor. Yönetim bölümünden tık çıkmıyor, kötü gidişatla ilgili olarak. Anlıyoruz ki, Okan Buruk’un hala kredisi var. Açık söylemek gerekirse bizde kalmadı. Ancak, değişiklik de her zaman doğru etki yapmıyor.

        Gidişat kötü görünse de, Akhisar’ın bir tılsımı var. Ardı ardına kazandığı maçları unutmayalım. U dönüşünde geç kalırsa, tılsım bozulur. Okan Buruk’a olan güven de.

        ALTAY

        Altay Ş.Urfa’da yenilerek, lider ile arasındaki farkını 6’ya çıkardı. Sizce kapatabilir mi?

        Stresli bir dönemden geçiyorlar. Her maçı final gibi oynamak kolay değil. Strese dayanıklı oyunculardan kurulu olmamasına rağmen, sakatlıklar ve cezalar takımı yıprattı. Murat Uluç ve İbrahim Akın, Muharrem Ozan’dan yoksun olmak, Altay’ın vuruş gücünü de etkiliyor. İbrahim Akın, Urfa’da son 20 dakika kala oyuna girmiş, olumlu gelişme. Bu maçı kaza olarak görüp, moral bozmamak en iyisi. Altay, sezon başı koyduğu hedefine ulaşacaktır.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar