Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HERKESİN de bildiği gibi, Fenerbahçe'nin tarihinde bir tane bile şerefli şampiyonluğu yoktur. Fenerbahçe'nin bütün şampiyonlukları ya hile-hurda, ya da zorbalıkla alınmıştır.

        Bu seneki olası şampiyonluk nedir ki?

        Teee 1908 senesinde Hariciye Nazırı Asım ve Server Paşa'ların torunu Londra Sefareti Başkâtibi Nuri Bey'in oğlu Ziya Bey ile Harekât Ordusu Feriki Şevki Paşa'nın oğlu Ayetullah Bey ve de ünlü edebiyatçı Sami Paşazade Sezai Bey'in yeğeni Enver Necip (Okaner) Bey, 31 akçeye komple Cuma Ligi'ni satın almıştır.

        Buca maçındaki penaltı nedir ki?

        1899 yılında Yanya'lı Şevkati'nin sağdan ortasında kimsenin eline değmemesine rağmen Osmanlı Futbol tarihinin ilk penaltısı kazanılmıştır. Hatta denir ki, Yanya'lı Şevkati orta bile yapmamıştır.

        Eski Galatasaray'lı Emre Belözoğlu'nun yaptığı hareketler nedir ki?

        Elkatipzade Mustafa, Kuşdili Çayırı'nda karşıdaki futbolcuya uçan tekmeyi koyunca adamı Beyazıt Harbiye Nezareti sahasına göndermiştir.

        Haluk Ulusoylar, Mahmut Özgenerler kimdir ki?

        Sapına kadar Fenerbahçeli olan, o dönemin Futbol Federasyon Başkanı James Lafontaine, papazı aradan çıkararak, çayırı ihale ile bedavaya Fenerbahçe'ye vermiş, "100 yıl sonra Migros'u Telsim'i falan ayarlayın, stat yaparsınız" diye not bırakmıştır. "Devletten de yardım istemeyin, Hagi'lik yapmayın" diye de eklemiştir.

        17 şampiyonluk nedir ki?

        Fenerbahçe 1923'de General Harrington Kupası'nda General Harrington'a 100 pound + 2 ton padişah macunu vererek kupayı ayarlamıştır. Hatta işgal kuvvetlerine ayrı ayrı teşvik primi vererek o dönemin yayımcı kuruluşunun ratingini arttırmıştır. Ratingi arttırarak, Boncuklu Deli İbrahim'in havuzundaki paraları da iç etmiştir.

        Denizli-Fenerbahçe maçı nedir ki?

        1911'de Fenerbahçe bütün maçlarda rakip futbolcunun üzerine 110 dakika kızgın yağ dökerek kazanmıştır.

        İbrahim Toraman'ın kendi kalesine golü nedir ki?

        S.Joseph Mektebi Türkçe öğretmeni Enver (Yetiker) Bey, Bereket Jimnastik Kulübü maçında kendi kalesine basket-faul bile yapmıştır.

        Keita'nın geçen sene Bursa maçında kendi kalesine kaçırdığı gol nedir ki?

        Hasan Sami Kocamemi, kendi kalesine röveşata ile geri pası verip kafasıyla tamamlamıştır. (Hasan Sami Bey, Recep Çetin'in büyük dedesidir.)

        2010 Galatasaray-Bursa, 2010 Bursa-Beşiktaş, 2011 Trabzon-Bursa maçları nedir ki?

        Fenerbahçe tarihi boyunca istediği her maçı satmış, istediği zaman ekstra efor sarf ederek rakiplerini şampiyonluktan etmiş, istemediği zaman takımların kümede kalmasını sağlamıştır. Fenerbahçe'nin bir tane rakibi daha Fenerbahçe'nin önüne kasıtlı bir şekilde bir tane taş koymamıştır.

        Şimdiki yanlı medya nedir ki?

        O dönem Atatürk ziyaret etmediği halde, ağzından takdir yazısı bile yazmışlardır. Hatta utanmadan adamcağıza Fenerli bile demişlerdir. Halbuki Mustafa Kemal Atatürk Tekirdağ'ı tutmaktadır. Hem de Tekirdağ'ı susuz bir şekilde tutmaktadır.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar