Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayaklarındaki sihre diyecek bir şey yok, üzüntümüz yeteneğini heba etmesine, çalışmayı sevmemesine... Messi’nin ‘tembel’ imasını yaptığı Arda’nın, Ronaldo’nun kas gelişimini test etmesine rağmen göbeğini büyütmesine...

        Geldiğinden bu yana ilk kez bu kadar efektif oynadı. Bunun için Aslantepe’de ıslıklanmaya gerek yoktu! Sadece aşkla bağlı olduğu futboluyla kendisini ifade edebilir, mesajlarını gol veya asistlerle verebilirdi. Aynı dünkü gibi... Attırdığı ve attığı gol buram buram kalite kokuyordu. Fransa 2016 içimizi acıtan, tarifi imkansız izler bıraktı yüreğimizde. Omuz omuza verdiği Burak, sadece işini yaptı, golleriyle Beşiktaş’a transferini veto edenleri pişman etti. Arda ancak bu şekilde oynarsa, gönüllerde yeniden bir saygı binası inşaa edebilir, yaraları(- nı) iyileştirebilir.

        G.Saray hüsranı sonrası Avcı’nın takımı, ayağa kalkıp direksiyona geçti. İnançlıydılar, haklı galibiyet aldılar. Derbinin sonucuna göre kaza yapmadan şampiyonluk ipini göğüsleyebilecek güçte olduklarını ispatladılar. Kayseri’ye gelirsek; sadece Deniz Türüç ve Umut’un ayaklarına baktılar, Da Costa’nın hatasından gol buldular. Fazlası, daha çok hataya bağlıydı, Başakşehir o fırsatı tanımadı.

        Ustalara saygı... 35’lik Umut’un kafa golü harikaydı, ‘35’ diyen Negredo’nun 6’da kaldığı ligde 14 gole ulaştı. 34’lük Adebayor’un baldırlarındaki enerjiyle hazırladığı, son olarak kafasıyla Elia’ya attırdığı gol de şapka çıkarttı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar