Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İki hoca, iki hedef... Paul Le Guen, maç öncesi Batalla’nın eksikliği ve konumlarıyla ilgili “Savaşan bir takım sahada olacaktır” diyor... Rakibinden sadece 1 puan önde bulunan Kemal Özdeş ise “Alta değil, üst sıralara bakıyoruz” sözleriyle feneri öne tutuyor. Biri inançlı, özgüvenli, dersine çalıştığı her halinden belli... Diğeri huzursuz, tedirgin, takımın ve kendisinin pozisyonunu korumayı kafi görüyor. Yusuf Erdoğan gibi ateşleyici bir silahı kenarda bırakırsa, cephede daha çok savaş kaybedeceğini unutuyor!

        Timsah’ın; Picasso’su ‘Pablo Batalla’ olmayınca kanatlardan gelme taktiği, Kemal Özdeş’in, Popov ve Veigneau’yu çakılı tutmasıyla devrede duvara tosladı. Paşa çok atletik, ne zaman ne yapacağı belli olmayan, ters bir takım. Bir de ellerinde Mısırlı futbol prensi Trezeguet gibi mücevher var. Son 10 maça 7 gol, 1 asist sığdıran ‘çalım kralı’ alev alev yanıyor. İstanbul ekibi tek isabetli şutunda turnayı gözünden vurdu. Harun, Trezeguet’nin vücut hareketlerine bakıp ne yapacağını anlayamadan füzeyi kalesinde gördü. Bu golü, dün başarılı performansıyla dikkat çeken Ramazan’ın yedeği Eray yemezdi!

        Bursa’nın 2. yarıdaki ablukası, Kasımpaşa’nın kale duvarlarında ‘mancınık’ etkisi yaratmadı, ‘kar’ misali eridi gitti. Omeruo ve Veysel liderliğindeki savunma harikaydı; ‘49 ortanın 47’sinde’ hava trafiği uçuşa kapatıldı. Görüldü ki karınca misali hep üstüne koymaya çalışan Özdeş önlemini almış. Ağustos böceği misali ilk yarıdaki puanların ekmeğini yiyen Le Guen yan gelip yatmış... Doldur-boşaltların, kanatların işlemediği gün gibi ortadayken, ortadan ve yerden zorlamamak akıl karı değildi.

        DİP NOTLAR...

        - Kasımpaşa ‘takım savunması’ konusunda çok ciddi mesafe aldı.

        - Sow, İskender yemeye mi gol atmaya mı gelmiş belli değil.

        - Transfermarkt.com verilerine göre 18 milyon Euro’luk kadro değeriyle, Karabük’ü saymazsak ligin en mütavazı ekibi Kasımpaşa... Bursa ise 41.7 milyon Euro’yla 5. sırada... Puan cetveli ortada!

        - Bursaspor tribünleri destek verdiği kadar, demoralize edip futbolcularına köstek oluyor.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar