Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ümit Öztürk’ün çaldığı penaltıda hareket çizgi üzerindeydi ve karar doğruydu. Fernandao’nun golünde ofsayt vardı. Çizgiyi geçen vuruşuna ise gol verilmeliydi. Yardımcılar sınıfta kaldı

        Alper Ulusoy’dan sonra Ümit Öztürk ilaç gibi geldi. Genç hakemin, 90 dakika boyunca maçın her saniyesini buram buram hissedip konsantrasyonunu yüksek seviyelerde tutması başarısının en büyük anahtarı oldu.

        Maçta üç kritik karar var. F.Bahçe’nin Fernandao’yla bulduğu ikinci gol tartışmasız ofsayttı. Burada hakemin günahı yok, yardımcı hakem Osman Gökhan Bilir, geride kaldığı için pozisyonu kaçırdı.

        İkinci yardımcı hatem hatasında da başrolde Fernandao vardı. Brezilyalı’nın vuruşunda, kale içindeki oyuncudan seken top, çizginin içine düştü. F.Bahçe’nin nizami golü, diğer yardımcı hakemi Ali Saygın Ögel’den kaynaklanan bir hatayla güme gitti.

        YÜREKLERE SU SERPTİ

        Hakem Ümit Öztürk’ün verdiği penaltı kararı çok kritikti. Tereddütsüz ve hiç duraksamadan düdüğünü çaldı. Eğer her pozisyona yakın olursanız, hiçbir şey kaçırmazsınız. Josef’e müdahale yeri çizgi üzerindeydi, hakemin penaltı kararı doğruydu. Hakem sıkıntısı var. Yardımcılarını saymazsak Ümit Öztürk yüreklere biraz su serpti.

        Josef’e çizgi üzerinde yapılan müdaheleyi Öztürk atlamadı.

        İkinci golde Piero’ya göre 32 santim ofsayt bulunuyor.

        Fernandao’nun şutunda top içeri düşüp dışarı çıkıyor.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar