Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nasıl izah etmek gerekir dünkü maçı? Kötü oyun... Berbat skor... Ve biten hayaller.

        Kabus gibiydi dün.

        Hırvatistan maçı sonrası doğrusu çok ümitlendik. Aldık kalemi kağıdı bin türlü hesap yaptık. Yok şöyle olur, yok böyle olur. Hayallere daldık.

        Sonra ne oldu? Gerçekleri gördük. Büyük bir facia yaşadık. Yıkıldık.

        Çok iyimseriz. En ufak bir başarıda havalara uçuyoruz. Gerçeklerden uzaklaşıyoruz.

        Tablo her bakımdan berbattı dün... Mücadeleye kötü başladık. Kötü devam ettik. İster istemez “Biz bu oyunla biraz zor gol atarız” dedik. Zorlandık. Çoğalamadık. İyi pas yapamadık. Etkili olamadık. Cılız gelişen ataklarımızla tehlike yaratamadık. Sabun köpüğü gibi söndük. Golü kalemizde gördük. Yıkıldık. Ardından bir gol daha... Çöktük.

        İkinci yarı çok mu farklıydı sanki! Yine yetersizdik. Yine etkisizdik. Yine çaresizdik.

        Kabul, zordur bu tür maçları oynamak. Ama insan yine de dünkü tablo karşısında isyan etmeden duramıyor.

        Hangi oyuncuyu yazalım şimdi! Elle tutulacak bir tarafları yok çünkü... Kalemiz kevgire döndü. Savunmamız delik deşik oldu. Orta sahamız döküldü. Gol yollarında da kimse yoktu.

        Elbette ki aklımızda deli sorular var. Ama cevapları yok. Kötü günde konuşmak doğru değil elbet. Yine de soralım. Volkan Şen niye bu kadroya alındı? Hadi bunu geçelim. Cengiz niye çıkartıldı? Bilen var mı! Sorduk, soruşturduk, kimsenin malumatı yok! Hemen belirtelim. Derdimiz bir oyuncunun varlığı ya da yokluğu değil. İnsan değişik şeyler düşünüyor. Öncesinde Oğuzhan muamması, sonrasında Volkan Şen tartışması, şimdi de Cengiz bilmecesi. Neyse... Lucescu elbet bir şeyler anlatacak. Ama bakalım kim inanacak.

        Size bir şey söyleyeyim mi! Yaşanılanlar çerçevesinde şu görüşü taşıyorum: Lucescu bu sezonu zor çıkartır. Allah kendisine uzun ömür versin ama milli takımdaki ömrünün fazla olacağını sanmıyorum. Yanlış anlaşılmasın. Kötü finalden dolayı değil, kötü tercihlerinden ve izah edilmesi zor icraatlarından dolayı bunu düşünüyorum.

        Bu saatten sonra artık ne olacak? Fin hamamında terleyeceğiz önce... Ardından... Yakın bir zaman sonra... Bugüne kadar Milli Takımımız’a hizmet eden bazı isimlerle yolların ayrılma zamanı geldi. Sağ olsunlar, varolsunlar. Çünkü şunun da zamanı geldi. Pırıl pırıl genç yeteneklerimiz de bu onurlu formamızı giysin artık. Milli Takımımız’ın geleceği, yedek bırakılan genç yeteneklerimizde çünkü.

        ESKİŞEHİR SEYİRCİSİ

        Helal olsun. Yediğimiz gollere rağmen coşkularını hiç yitirmediler.

        EMRE MOR

        Oyuna girdikten sonra yaptığı her hareketle yüreğimizi hoplattı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar