Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başakşehir iyi de oynasa, kötü de oynasa sonuca gitmeyi iyi biliyor.

        Çünkü skoru anında değiştirebilecek çok sayıda yaratıcı oyuncusu var. Biri olmazsa diğeri devreye giriyor. Rakip ne kadar akıllı savunma yaparsa yapsın, kilidi açacak bir çilingir mutlaka bulunuyor.

        Yoksa dün iyi bir futbol ortaya koyamadı Başakşehir... Özellikle ilk yarım saatteki görüntüsü ile “Şampiyonluk mücadelesi böyle yapılmaz” dedirtti. Pozisyonlara girmekte inanılmaz güçlük çekti. Hele hele bir gol yedi ki, akıllara ziyandı. Rantie 60 metre top sürdü, herkes seyretti. Tabii hemen Rantie’nin de hakkını verelim. Kara tren gibiydi. Güçlü ve kuvvetli görüntüsü ile iyi gitti. İkinci yarıda daha dikkatliydi Başakşehir... İyi baskı kurdu. Golün sinyallerini çok net verdi. Mossoro kritik dakikalarda yaptığı vuruşla ustalığını iyi gösterdi. Keza Mustafa da fırsatçılığını sergiledi.

        Başakşehir’in liderliği devam eder mi, yoksa yarın sona erer mi bilinmez ama şunu bir kez daha dile getirelim: Bu mütevazı kadroyla bu noktalara gelmek... 2 ayrı kulvarda harika performans sergilemek... Müthiş bir başarı. Emeği geçenleri tek tek kutlamak gerekiyor. Ahh bir de Rize maçı sonrası o olaylar yaşanmasaydı. Cezaların verilme aşamasında bazı atraksiyonlar yapılmasaydı. Neyse! Geçelim.

        Gençlerbirliği dün yine kendisine yakışanı yaptı. Çok iyi mücadele verdi. Zaten önemli olan da buydu.

        Hatırlatmakta yarar var. Ümit Özat, devre arası transfer döneminde çok önemli oyuncularını kaybetmesine rağmen, takımını iyi toparladı, güzel hava yakaladı. Gençlerbirliği yönetimi de Özat’ın sözleşmesini uzatarak iyi bir işe imza attı. Elbette ki yeni sezonda yeni başarılar gerekiyor.

        CENGİZ ÜNDER

        Sevgili Cengiz... Ülke futbolu için çok değerlisin. Gözbebeğimizsin. Ama dün durgundun. Kabul, sezonun yorgunluğu falan ama... Ne yapalım, bizi sen alıştırdın. Türk futbolu senin gibi kardeşlerimizle yarınlarda çok daha güzel olacak.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar