Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 gün önceki Finlandiya maçının bir benzerini yaşadık dün.

        Kadromuz sil baştan olmasına karşın, sistemimiz bir şablon gibiydi.

        Yine ofansif dizilişle mücadele ettik. Yine yaratıcı oyuncularla uğraş verdik. Yine erken gelen gollerle hedefe gittik.

        Anlaşılan o ki, Rusya yolunda benzer görüntüleri ortaya koyacağız artık. Grubumuzda kalan tüm maçları kazanmak istediğimiz için hedefe gitmeyi çok iyi bilmeliyiz. 4 günde oynadığımız 2 milli maçta bu düşüncelerin provasını çok iyi gördük.

        2018 Dünya Kupası sonrası yaş gereği bazı oyuncularla yollar ayrılacağı için, A Milli Takımımız’ın yarınlarını bu yetenekli isimler kurtaracak.

        Dün sahada yer alan tüm oyuncularımız, ideal kadroda rahatlıkla forma giyebilecek performans sergilediler. Hiçbiri Fatih Terim’i mahcup etmedi.

        Oyunun kontrolünü hep elimizde tuttuk. İstediğimiz zaman gol attık, istediğimiz zaman top çevirdik. Emre Mor öyle güzel işlere imza attı ki! Ne yazsak az. Gol, pas, dribbling, zeka, çabukluk, hırs, sürat... Hele hele korner köşegeni yakınında rakibini öyle bir geçişi vardı ki, yazı yoluyla izah edebilmemiz bayağı zor...

        Ahmet Çalık ve Cengiz Ünder’in golleri de güzel ötesiydi.

        Sözün özü: Dün her bakımdan iyi, güzel ve anlamlı bir akşam yaşadık. Enes’inden Emre Mor’una, Çağlar’ından Okay’ına kadar sahada mücadele veren tüm kardeşlerimizi içtenlikle kutluyoruz.

        Yarınlara ümitli bakıyoruz.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar