Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’e gelir gelmez özellikle uyuşturucu ile mücadeleyi başlatan Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın yönetimindeki polis teşkilatının çalışmalarını gönülden alkışladığımı size daha önce aktarmıştım.

        Sıfır tolerans’ sloganı ile işe koyulan emniyet güçleri bu mücadelede en çok desteği muhtarlardan aldı, almaya da devam ediyor.

        Arka arkaya düzenlenen operasyonlar ile tonlarca esrar ele geçirildi.

        Müdür Aşkın, dün Karabağlar’da yaptığı konuşmada özel güvenlikçilerle birlikte kentteki asayiş olaylarında büyük azalma olduğunu vurguladı.

        Terör, uyuşturucu hırsızlık gibi toplumu direkt ilgilendiren konularda çok hassas hareket ettiklerini vurguladı, özel güvenlik görevlileriyle birlikte çalıştıklarını hatırlattı.

        Ancak, öncelikli olarak teşkilatın içini FETÖ’den temizlediklerini vurguladı.

        Vatandaşın huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalışan İzmir polisinin başarısının püf noktasını da vermiş aslında Müdür Aşkın.

        Aslında diyor ki; biz terörü, uyuşturucuyu, hırsızlığı sadece el ele verirsek yeneriz. Muhtarlarla, özel güvenlikçilerle, esnafımızla, vatandaşımızla bir olduk ve sonuç ortada.

        *

        Benzer başarılı uygulamaları belediye hizmetlerinde de görmek bizi sevindiriyor. Geçtiğimiz hafta Torbalı Belediyesi bünyesinde ‘Muhtarlar Müdürlüğü” birimi kurdu. Amaç; hizmet ağını güçlendirmek, gelen talepleri daha etkin bir şekilde çözüme oluşturmak.

        7-24 çalışacak birime ilk teşekkür Torbalı Muhtarlar Derneği’nden geldi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve Dernek Başkanı Atatekin Doğan, “Kurulan bu müdürlük ile bundan sonra tek bir birim ile muhatap olacağız. Sorunların çözümü konusunda işimiz kolaylaştı” diyor.

        Örnek uygulamalar ile halkla birlikte yönetim anlayışını benimseyen İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i kutluyorum.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar