Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        As oyuncularına sakatlık ve düğün hazırlığı gibi nedenlerle izin vererek gençlerle sahaya çıkan Manisaspor’a kendi evinde dört atarak Play-Off’a kalan Boluspor’da tüm camia Süper Lig’e çıkılacağına garanti gözüyle bakıyor.

        İki maçlı eleme sistemiyle karşılaşacağı Göztepe’yi hiç hesaba katmayan kırmızı-beyazlılar, 2007-2008 sezonunda oynanan Play-Off finalinde 2-0’lık skorla elendiği Eskişehir’le bu kez finalde karşılaşarak hesap kapatma hayali kuruyor.

        O dönem İstanbul’da oynanan karşılaşmada hakem hatalarıyla şampiyonluktan olduklarını vurgulayan Boluspor’un eski futbolcusu İbrahim Yavuz’un “Boluspor-Eskişehir finali olur, hesap görülür... Bol şans Boluspor” şeklindeki sosyal medya mesajı kentte gündem oldu.

        Eski futbolcu Yavuz’un sözlerini tüm yerel gazeteler ve internet siteleri manşetlerine taşıdı.

        Bolulu yorumcular ve eski yöneticiler, geçmişte Eskişehir’in siyaseten büyük destek gördüğünü, bu destek nedeniyle de sahada gerçekleşen hakem hatalarına (üç kırmızı kart) kurban edildiklerini vurgularken, aynı sonla karşılaşmamak için bölgenin kenetlenmesi gerektiğini savundular.

        *

        Perşembe akşamı yarı-finalin ilk maçında karşılaşacağı rakibi tarafından çantada keklik görülen, adeta yarışta “yok sayılan” Göztepeli futbolculara ve camiasına;

        İzmir ekibinin olası hakem hatalarına kurban edilmemesi için de vekiller, siyasiler ve güç odaklarına..

        Duyurulur.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar