Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Çılgın aşık dehşet saçtı

        Edinilen bilgiye göre, Gündoğmuş ilçesinde hırsızlık ve dolandırıcılıktan sabıkalı H.B. (29), aşık olduğu kızın başkasıyla evlenmesi üzerine dehşet saçtı. Aşkına karşılık bulamadığı R.U.'nun (21), evlendiği Gündoğmuş Merkez İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı A.U.'yu (31), tabancayla öldüren H.B, daha sonra intihara kalkıştı. Ağır yaralı hastaneye kaldırılan H.B.'nin, daha önce de çiftin evini iki kez bastığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

        R.U. ile Alanya'da 1.5 yıl önce tanışan ve sürekli cep telefonundan rahatsız eden H.B., genç kadının peşini bırakmadı. Tacizlerine devam ettiği belirtilen H.B., genç çiftin evini gören terkedilmiş bir eve saklanıp telefon etmeyi sürdürdü. Çiftin yine şikayet etmesi üzerine, teknik takip yapan polisler, H.B.'yi terk edilmiş evde yakaladı. Sorgusundan sonra mahkemeye çıkarılan H.B., yine tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

        Dün gece okuldaki kermes ve şenliğe katıldıktan evlerine dönen çifte evin önünde pusu kuran H.B., silahını çekerek önce öğretmen A.U.'ya 3 el ateş etti. Kurşunlardan biri göğsüne isabet eden genç adam, olay yerinde hayatını kaybederken, daha sonra aşık olduğu kadını öldürmek isteyen H.B. fikir değiştirerek intihara kalkıştı. Ağır yaralı olarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen H.B., yoğun bakımda tedavi altına alındı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa