Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Oğlu başı açık biriyle evlense tepkisi ne olur ?

        TürkMax kanalında ekrana gelen "Hülya Avşar Stüdyosu"nun son konuğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu.

        Avşar programında Erdoğan'a "Oğlunuz başı açık biriyle evlenmeye kalksa bunu nasıl karşılarsınız"diye sordu.

        Kelebek'in haberine göre, Başbakan Erdoğan, programın başlarındasorulan bu soruyu şöyle yanıtladı: "Benim ailemde başı açık kadınlar var. Böyle bir zorlama zaten yok. Ben oğlumu hür iradesiyle karar vermesini isterim. O konuda özgürdür. Bana sorarsa sadece nasihat eder, fikrimi söylerim. "

        Emine Hanım'la konuşurlar

        Başbakan, "Kızlarınız sizinle özel konularını paylaşabiliyorlar mı" sorusuna da, "Benimle de paylaşırlar ama genelde Emine Hanım'la bu tür konuları konuşurlar. Bir yere gidecekleri zaman izin isterler" yanıtını verdi.

        Hülya Avşar, "Kadınların sizi yakışıklı bulması hoşunuza gidiyor mu" sorusuna Erdoğan'ın yanıtından çok tavrının önemli olduğunu söyledi. Avşar, "Başbakan bu soruyu yanıtladı ama tavrı daha enteresandı. İzleyince ne demek istediğimi anlarsınız" dedi.

        Baba-oğulun konuşması

        Başbakan, Avşar'ın "Sizden bir şiir istesem bana kızar mısınız" sorusuna, bir babayla oğlu arasında geçen konuşmayla yanıt verdikten sonra İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'dan bir şiir okudu. Başbakan, "Çocuk babasına, 'Baba bana hayatla ilgili bir fikir verebilir misin' diye sormuş. Babası da onu Mehmet Akif'e yollamış, o sana bir şeyler söyler" dedikten sonra, Mehmet Akif Ersoy'un şiirini okudu.

        Hülya Avşar'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı konuk ettiği program iki bölüm halinde yayınlanacak. Programın birinci bölümü 9 Haziran Pazartesi günü saat 19.30'da, ikinci bölümü ise 10 Haziran Salı günü ekrana gelecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa