Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Bırakın öpeyim, ne olur"

        FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        “Suç işlemek için kurulan örgüte üye olmak” suçundan yargılandığı İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Edirne F Tipi Cezaevi'nden Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Mustafa Gezer'i, jandarmalar eşliğinde nezarete götürüldüğü sırada, 7 yaşındaki oğlu Oğuz Bircan gördü.

        İlköğretim okulu birinci sınıf öğrencisi Oğuz Bircan, girişte beklediği üst arama noktasından “Baba, öpmek istiyorum” diye koşarak nezaretin bulunduğu koridorun girişinde babasına dokunmak istedi.

        Israrlı bir şekilde babasını öpmek isteyen çocuğa jandarmalar izin vermezken, baba Mustafa Gezer de “22 aydır görmüyorum. Bırakın öpeyim” diye tepki gösterdi. Küçük çocuk polisler tarafından dışarı alınırken, baba da nezarete götürüldü.

        Gözyaşları içinde adliye bahçesinden polisler tarafından çıkartılan çocuk, gazetecilerin soruları üzerine, babasını 2 yıldan beri ilk kez gördüğünü söyledi.

        Annesi ile babasının resmi nikahı olmadığı için açık görüşlere katılamadığı öğrenilen çocuk, “Cezaevinde de babamla görüşemiyorum. Burada da yaşım küçük olduğundan duruşmalara giremiyorum. Babamı öpemedim, sadece ellerini tutabildim” diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa