Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Mevsimler karıştı, halk şok oldu

        Meteoroloji'nin yağış uyarısın ardından öğlen saatlerinde Beykoz Kavacık çevresinde başlayan dolu ve sağanak yağış vatandaşı hayrete düşürdü. Dolu yağışını gören vatandaşlar neye uğradığını şaşırırken, fındık büyüklüğünde dolu tanelerini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yaklaşık 10 dakika devam eden dolu yağışın ardından başlayan sağanak yağış da hayatı felç etti.

        VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        Yağışı kaldıramayan kanalizasyon borularının patlaması, çevrede bir çok sokak ve evin zarar görmesine neden oldu. Özellikle çocuklar ve kadınlar sokaklarda zor anlar yaşadı. Bazı evlerde ufak çapta maddi hasarlar meydana geldi. Dolu yağışının şaşkınlığını yaşayan mahalle sakinleri ise her sağanak yağışta kanalizasyonun taşmasını eleştirerek, belediye yetkililerine tepki gösterdi.

        Elindeki dolu tanelerini gösteren Murat Aydın isimli vatandaş, "Birden 10 -15 dakika süreyle dolu yağdı. Biz de çok şaşırdık. Ardından da sağanak yağış başladı ve yollarda taşkın oldu. Her yağışta aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Yetkililer bir türlü bizimle ilgilenmiyorlar" dedi.

        Sağanak yağış sonucunda oluşan su taşkınları da bölgede çalışan kepçe sayesinde giderilmeye çalışıldı.

        5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ... TIKLAYIN

        Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde 3 saat içinde etkili sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

        Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün yazılı açıklamasında, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde saat 10.00'dan itibaren 3 saat içinde etkili sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi.

        Yağış nedeniyle yaşanabilecek sel, su baskını, dolu, yıldırım gibi olumsuz şartlara karşı ilgililerin

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa