Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Adam mısın lan?' deyince öldürdüm"- Adana

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da birlikte alkol alıp, iskambil oynadığı kız kardeşinin birlikte yaşadığı Ö.F. B.'yi (47) "Kız kardeşime neden nikah yapmadın?" diye tartıştıktan sonra bıçaklayıp öldürdüğü öne sürülen 52 yaşındaki H.V.A , mahkemede, "Bana adam mısın lan?' deyince öldürdüm" dedi. Uğruna katil olduğu kız kardeşi ise ağabeyinden şikayetçi oldu.

        Mestanzade Mahallesi'nde 3 Ocak'ta meydana gelen olayda emekli işçi H.V.A, kız kardeşi M.A'nın beraber yaşadığı şoför Ö.F. B.'yi birlikte alkol alıp, iskambil oynarken bıçaklayarak öldürdü. Tutuklanan Aydın, Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ?Kasten öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. H.V.A, tutuklandığı nöbetçi mahkemedeki "Kardeşimin ilk eşinden olan kızını banyo yaparken gözetledi. Uyardım. Tartışıp kavga ettik. Olayı hatırlamıyorum" şeklindeki ifadesini değiştirdi. Eniştesiyle alkol aldıklarını belirten Aydın, cinayet anını şöyle anlattı:

        "Kız kardeşim ile gayriresmi karı koca hayatı yaşıyorlardı. O gün birlikte alkol aldık. Kendisine nikahsız olduğu için kız kardeşimin evine gelmemesini söyledim. Bana ?İstediğim zaman gelirim. Karışamazsın. Sen adam mısın lan' dedi. Ben de bunun üzerine bıçakla vurdum. O da bana vurdu. Sonra meydana gelen olayları hatırlamıyorum. Nasıl bıçakladığımı bilmiyorum."

        AĞABEYİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

        Öldürülen Ö.F. B.ile 7 yıldır nikahsız yaşayan M.A. , ağabeyinden şikayetçi oldu. Aydın, "Ağabeyim ortaya küfür etti. Eşim de 'çocukların yanında küfür etme' diye uyardı. Tartıştılar. Ağabeyim mutfaktan aldığı bıçağı eşime vurmaya başladı. Engel olamadım" dedi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa