Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam AKPM'deki kalem Aziz Yıldırım'da

        Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştü.

        Başkan Yıldırım, Devlet Bakanı Bağış'ı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasındaki makamında konuk etti.

        Bağış, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında yapılacak maçın başlamasına bir saat kala Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasına gelirken, Devlet Bakanı Bağış'ın ziyareti sırasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra başkan vekili Nihat Özdemir ve Asbaşkan Cihan Kamer de kulüpte hazır bulundu.

        Devlet Bakanı Bağış ziyarette, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Strasbourg'daki Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde (AKPM) gördüğü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım'a götürmesi için kendisine verdiği sarı-lacivert renkli kurşun kalemi Yıldırım'a iletti.

        Kalemi teşekkür ederek alan başkan Yıldırım'ın, Fenerbahçeliliğiyle bilinen ve maça sarı ve lacivert renkli kravatla gelen Devlet Bakanı Bağış'a ''Siz de Başbakanımız gibi iyi bir Fenerbahçelisiniz'' dediği belirtildi.

        Bağış'ın da Yıldırım'a, Başbakan Erdoğan'ın sarı ve lacivert renkleri her gördüğünde kendisini hatırladığını ifade ettiği, Strasbourg'daki önemli toplantıda da aynı şekilde aklına geldiğini bildirdiği kaydedildi.

        Başbakan Erdoğan'ın, kulüp başkanı Yıldırım'a gönderdiği kalemin statta bulunan Fenerbahçe Kulübü Müzesi'nde muhafaza edileceği bildirildi.

        Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Bağış kulüp binasında yapılan görüşmenin ardından, başkan Yıldırım ve yöneticilerle birlikte Fenerbahçe-Gaziantepspor maçını izlemek üzere protokol tribününe geçti.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa