Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Minibüste can pazarı!

        İstanbul Ümraniye'de Ekrem Candik'in kullandığı minibüs, kamyona arkadan çarptı. Araçta sıkışan minibüs şoförü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

        Eray EROLLU / AHT

        Kaza TEM otoyolu Sabiha Gökçen Havalimanı sapağında saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Ekrem Candik'in (60) kullandığı minibüs, Soner Karaca'nın kullandığı 51 KC 992 plakalı Mercedes marka kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kendi etrafında dönen minibüs yaklaşık 30 metre ileride durdu. Minibüsün şoförü Ekrem Candik, araçta sıkıştı.

        Kaza yerine ihbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Candik sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon şoförü Soner Karaca, "Ben sağ şeritte ilerliyordum. Arkadan birşey çarptı. İnip baktığımda minibüsü gördüm. Hemen sağlık ekiplerine bilgi verdim" diye konuştu. Bir süre trafiğin kontrollü olarak verildiği yol, kaza yapan araçların çekilmesiyle tekrar ulaşıma açıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa