Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hafriyat kamyonu can aldı

        Kartal'da saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Kartal Sahil Yolu Sanayi Caddesi'nde, Pendik istikametine giden Güngör Yılmaz yönetimindeki 42 YF 53 plakalı kamyon, Kumcular mevkiinde Yusuf Sevindik yönetimindeki 34 M 2388 plakalı minibüse çarptı. Seyir halindeki minibüs de o sırada kırmızı ışıkta bekleyen Murat Karabulut'un kullandığı 34 SAF 86 plakalı otomobile çarparak devrildi.

        Kazada, minibüsün yolcularından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde Muhasebe Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Emre Kılıç (22) hayatını kaybederken, kuzeni Ruşen Cihan Buğday (20) ile Onur Alemdar (20), Mustafa Kaynarcı (36), minibüs sürücüsü Sevindik ve diğer otomobilin sürücüsü Murat Karabulut yaralandı.

        Olay yerine gelen Kılıç'ın yakınları sinir krizi geçirirken, yaralılar ve Kılıç'ın cesedi Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Kazanın ardından olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü Güngör Yılmaz ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Kaza nedeniyle yaralanan Yılmaz, tedavisi için aynı hastaneye kaldırıldı.

        Yılmaz'ın, tedavisinin ardından gözaltına alınacağı öğrenildi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa