Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Müdürden psikoloğa dayak iddiası!

        Sevgi Evleri’nde çalışan 20 yıllık Psikolog Yılmaz M., Müdür Ramazan Akbulut ve Yardımcısı Abdülbaki Yılmaz tarafından makamında dövüldüğünü öne sürdü.

        SHÇEK İl Müdürlüğü çalışanı Psikolog Yılmaz M., aralık ayında geçici görevle Saray’daki Sevgi Evleri’ne atandı.

        MOBİL GÖREVE GİTMEYİNCE

        Psikolog Yılmaz M. bir ay önce bel fıtığı olduğu gerekçesiyle mobil, göreve çıkmak istemediğine dair dilekçe verdi. Ancak okul yönetimi Yılmaz M.’den hastaneden heyet raporu istedi.

        Yılmaz Y., “Heyet raporu için üst makam onayı isteniyor ancak bu onayı vermediler. Bu sırada Müdür Ramazan Akbulut yurtdışındaydı. Döndüğünde yanına gidip durumu anlatınca, ‘Memurlarıma ne diye zorluk çıkarıyorsun lan’ diyerek üzerime yürüdü. Onunla birlikte Yardımcısı Abdülbaki, her tarafıma tekme, tokat vurmaya başladılar. Ellerinden zor kurtuldum” dedi. Yılmaz M., Numune Hastanesi’nin ‘yumuşak doku travması’ raporu verdiğini ve 10 gün boyunca çelik korse kullanmasını önerdiğini söyledi.

        Yılmaz M., SHÇEK İl Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak geçici görevle gittiği bakımevinden alınmasını da istedi, “Dayak yediğim yere dönmek istemem” dedi.

        Sendika protesto etti

        Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Şube Yöneticisi Emine Koç, Atatürk Çocuk Yuvası Müdürü Ramazan Akbulut’un geçici görevle bir yıldır Sevgi Evleri’nin müdürlüğünü yaptığını ve adının defalarca dayakla gündeme geldiğini belirtti. Sendika üyeleri, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü önünde şiddeti protesto eylemi yaptı.

        Aslı IŞIK/ANKARA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa