Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Baş Müdür geliyor çabuk etkisiz hale getirin"

        Erol ŞENNUR / ADANA (AHT)

        Adana'da uyuşturucu satıcısı olduğu gerekçesiyle hapis cezasına mahkum edilen Erdal Bozdoğan, polise rüşvet vermediği gerekçesiyle iftiraya uğradığını iddia ederek kendini ve kullandığı aracı Emniyet Müdürlüğü önünde benzinle yakmak istedi. Onlarca polisin gözü önünde yaşanan intihar girişimi sırasında bir koruma polisinin, "Baş Müdür geliyor. Şahsı çabuk etkisiz hale getirin" diye uyarıda bulunması dikkat çekti.

        Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesinde oturan ve uyuşturucunin satıcılığı suçlamasıyla 4 ay 20 gün hapis cezasına mahkum edilen Erdal Bozdoğan, 01 EG 062 plakalı otomobilini İl Emniyet Müdürlüğü nizamiyesi önünde durdurarak, pet şişe içinde getirdiği benzini kendisinin ve aracının üzerine döktü.

        Emniyet Müdürlüğü girişinde nöbet bekleyen polislerin müdahale etmek istemesi üzerine Bozdoğan, cebinden çıkardığı kibritle yakma tehdidinde bulundu. Yanına kimseyi yaklaştırmayan Bozdoğan, uzun bir süre cezaevinde kalıp çıktığını, bu suçla ilgisinin olmadığını bağırarak anlatmaya çalıştı. Kendisinin bir başkomiser tarafından sürekli tehdit edildiğini ileri süren Bozdoğan, ''O başkomiser buraya gelecek. Ben kendisine rüşvet vermedim diye beni suçluyor. Her defasında göz altına alıyor. Yeter artık'' diye bağırdı.

        Bu arada Emniyet binası dışında bulunan Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez'in aynı anda makama giriş yapacak olması koruma görevlilerini telaşlandırdı. Bir koruma polisi intihar girişiminde bulunan şahsın etrafındaki polislere "Baş Müdür geliyor bir an önce çabuk etkisiz hale getirin" dedi.

        Daha sonra üzeri ve aracı benzinli bulunan şahsın etrafına yaklaşan polisler, müdahale ederek Bozdoğan'ı etkisiz hale getirdi. Polislerin üzerine çıkarak etkisiz hale getirdiği Bozdoğan, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken ekipler de, üzerine su döküp benzinden temizledikleri aracı iterek otomobili otoparka çekti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa