Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 17'lik kız tuvalette kendisine makasla kürtaj yaptı

        Murat KEMANECİ / KEMER (AHT)

        Apartmanın arka bahçesinde bulunan bebek cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, E.E.'nin annesi, üvey babası, ablası ve bebeğin babası olabileceği ileri sürülen erkek arkadaşı S.K. gözaltına alındı.

        İNANILIR GİBİ DEĞİL

        Lise 1. sınıftan tasdikname ile ayrıldığı belirlenen 17 yaşındaki E.E., aşırı kanaması olduğu için dün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Kemer'deki özel bir hastaneye başvurdu. Genç kızın cinsel organında kesikler olduğunu gören ve kürtaj bulgularına rastlayan doktorlar polise haber verdi. Genç kızın ameliyatı sürerken, Aslanbucak Mahallesi'ndeki bir apartmanın arka bahçesinde 6 aylık olduğu ve kafasındaki kesiklerden kürtajla alındığı anlaşılan bir erkek bebek cesedi bulundu. O binada E.E. ve ailesinin oturduğunu belirleyen polis, korkunç gerçeği de ortaya çıkardı.

        TUVALETTE MAKASLA KÜRTAJ

        Annesi, ablası ve üvey babasıyla aynı evde yaşadığı belirlenen E.E., polise önce bebeğin ölü doğduğunu ve korktuğu için pencereden attığını söyledi, ancak daha sonra gerçeği itiraf etti. Genç kız, erkek arkadaşıyla girdiği ilişki sonucunda hamile kaldığını ve karnı büyüdüğü için bebekten kurtulmak istediğini belirterek, ailesinin uyuduğu sırada evin çatı kısmındaki ayrı bölümün tuvaletinde makasla kendisine kürtaj yapıp bebeği düşürdüğünü, sonra da pencereden attığını anlattı. Polis, ifadelerine başvurulmak üzere kızın annesi A.E., ablası E.E., üvey babası N.Ü. ve erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen S.K.'yı gözaltına aldı. Bebeğin babası olabileceği ileri sürülen S.K.'nın, E.E.'nin hamile kaldığı tarihte kendisinin askerde olduğunu vurgulayarak suçlamaları reddettiği öğrenildi. Savcılık, E.E. ile ilişkiye giren başka kişiler olup olmadığının belirlenmesi için soruşturmayı genişletti. Gözaltındaki zanlıların bugün adliyeye sevk edilecekleri belirtilirken, hastanede tedavisi süren E.E.'nin de polis gözetiminde tutulduğu kaydedildi. Soruşturma sürüyor.

        AHT

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa