Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kız arkadaşını öldüren polis tutuklandı

        Kahramanmaraş'ta kız arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan polis memuru, ''kasten adam öldürme'' suçundan tutuklandı.

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gayrettepe Trafik Tescil Müdürlüğünde görevli iki yıllık polis memuru O.K (22), Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemi altında önce savcıya ifade veren O.K, ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. O.K, ''kasten adam öldürme'' suçundan tutuklandı.

        Bu arada, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morgunda otopsisi tamamlanan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Kübra Taşdemir'in cenazesi, Kavlaklı Merkez Cami'de kılınan namazın ardından Kavlaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Kahramanmaraş Kız Meslek Lisesinden bu yıl mezun olan Kübra Taşdemir, üniversite sınavında KSÜ Sağlık Meslek Yüksek Okulu Sağlık Meslek Hizmetleri ve Çocuk Gelişimi Bölümünü kazanmış ve 20 gün önce de kaydını yaptırmıştı.

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğünde çalışan ve izinli olarak Kahramanmaraş'a gelen polis memuru O.K, dün Atatürk Parkı'nda buluştuğu kız arkadaşı Kübra Taşdemir ile tartışmış, tartışmanın ardından silahla karnından yaralanan genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. O.K, gözaltına alınmıştı.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa