Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Güvenliği olmayan PTT 2. kez soyuldu

        İstanbul Sultangazi'de bir PTT şubesi, silahlı bir şahıs tarafından soyuldu. Vezneden 30 bin lirayı alarak kayıplara karışan şahsı yakalamak için polis ekipleri helikopter destekli çalışma başlattı. PTT şubesinde güvenlik görevlisi çalıştırılmadığı ve daha önce de soyulduğu öğrenildi.

        Silahlı soygun, saat 12.00 sıralarında Zübeyde Hanim Mahallesi'nde bulunan PTT şubesinde meydana geldi. İddiaya göre olay şöyle gelişti: 30 yaşlarında ve 1.75 santimetre boylarında olduğu tespit edilen kar maskeli şahıs, PTT şubesine girerek silahını veznede çalışan personele doğrulttu.

        Kasadaki paraların kendisine verilmesini isteyen soyguncu vezne çalışanlarını öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine içinde 30 bin lira bulunan para torbası soyguncuya verildi. Paraları alan soyguncu yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.

        Ara sokaklarda izini kaybettiren soyguncuyu yakalamak için helikopter desteği ile çalışma başlatıldı. Soyguncunun öğle saatlerinde PTT aracının parayı olmak için şubeye geldiği sırada soygunu gerçekleştirdiği öğrenildi.

        Görgü tanıklarının iddialarına göre veznede iki bayanın bulunduğunu silahlı soyguncunun vezneden paraları alarak kayıplara karıştığını anlattı. Bazı vatandaşlar da aynı yerde gasp ve soygun olayının daha önce de gerçekleştiğini dile getirdi.

        Olay yerindeki güvenlik kamera kayıtlarını da inceleyen polisler geniş çaplı soruşturma başlattı.

        CHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa