Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Polis sevgilisinin, silahıyla intihar etti

        Kahramanmaraş'ta genç bir kız, tartıştığı polis memuru erkek arkadaşının tabancasıyla intihar etti.

        Olay, saat 12.30 sıralarında Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM) önünde meydana geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü emrinde görevli polis memuru O.K, izin için geldiği memleketinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenci olan kız arkadaşı K.A. ile buluştu. İddiaya göre, burada konuşmaya başlayan O.K. ile K.A. arasında bir süre sonra tartışma başladı.

        Tartışmanın ilerlemesi üzerine genç kız erkek arkadaşının belinden çektiği tabancayı göğüs kafesine dayayarak tetiğe bastı. Namludan çıkan kurşunla yaralanan K.A, nişanlısı tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Olayı gören vatandaşların durumu 155 bildirmesinin ardından polis ekipleri hastaneye gelerek konuya müdahale etti.

        O.K'nin belinden silahı alan polisler, gençle birlikte olayın meydana geldiği KAFUM önüne geldi. Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yaptığı araştırmada 1 adet boş kovan ve genç kızın kan izlerine rastlandı. Polis memuru burada sinir krizleri geçirip gözyaşları dökerken "Allah'ım ben ne yaptım" diyerek feryat etti.

        Bu arada olay yerine gelen O.K'nın babası da ne olup bittiğini anlamaya çalışarak, oğluna konuyu sordu. O.K. ise burada yapılan araştırmanın ardından ekip arabasına bindirilerek gözaltına alındı.Öte yandan, aldığı kurşun yarası ile ağır yaralanan genç kız hayatını kaybetti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa